Mit jelent autóknál hogy 1.4,1,6. os?
Figyelt kérdés
Mit jelent autóknál hogy 1.4 , 1,6... os, illetve a lóerőt mit jelent ?2015. dec. 26. 11:25
1/7 anonim válasza:
1400 cm3 és 1600cm3 a lökettérfogatot jelenti
3/7 veterán vas válasza:
Következő kérdés az lesz, hogy mi az összkerékhajtás?
Vagy arról is érdeklődhetnél, hogy mi a különbség az automata és a manuális váltó között? :(
5/7 Tomcatters válasza:
Nekem volt nem egy gimnaziumi oszt társam .. igaz (Nő) Aki azt se tudta,h eszik vagy isszák ... :) azt ,hogy 1.4 vagy 1.6 ... stb :) "Akkoriban ezen én is meglepődtem " XD
6/7 anonim válasza:
sokan a dízel és a benzin közti különbségeket, működési elvet se tudják, és jogosítvánnyal rendelkeznek, tudok ilyenről én is...
7/7 anonim válasza:
Na ja...
" jó, értem, hogy benzin, meg szikra, meg robban, meg dugattyú, de mégis mi hajtja?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!