Mennyire ajánlatos üzemanyag adalékot használni?
Figyelt kérdés
Károsítana valamit a motorban az mellett hogy elvileg tisztítja azt?2015. dec. 10. 11:15
1/9 TheCruve válasza:
Tisztítja, persze.
FEloldja a lerakódásokat és azok szépen útrakelnek, mint a migránsok európába...
2/9 TheCruve válasza:
Bocs rosszul értelmeztem a kérdést... hirtelen a motortisztítóra gondoltam :D
3/9 TheCruve válasza:
Spuri-ról olvastam egy oldalon, hogy tisztító tulajdonsága van egész a kipuff rendszerig, sőt katalizátort élesztett újra ahogyan kipucolta
4/9 anonim válasza:
közvetlen befecskendezéses motorokba szinte kötelező is minden teletanknál, mert azok kokszolódnak ha nem használnak ilyen adalékot bele.
Utána is lehet ha már bekokszolódott az égéstér, meg a befecskendezők, de már csak fél megoldást a motort meg kell bontani.
5/9 anonim válasza:
"Kötelező" hogyne..-Pláne egy idősebb autónál,hogy aztán feloldja a tank alján összegyűlt trutyit,és mindig minden baja lesz.
6/9 anonim válasza:
Sokat nem érnek szerintem, de tény, hogy ártani sem ártanak, tehát érdemes kipróbálni.
7/9 anonim válasza:
Nem érdemes ilyeneket használni.
8/9 anonim válasza:
Soha nem használtam, szerintem felesleges. Az ilyenek árábn vegyél inkább egy valóban hasznos dolgot.
9/9 anonim válasza:
Persze, a gyártójának hasznos, hogy támogattad egy kis pénzzel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!