Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat doblo vagy opel combo?

Fiat doblo vagy opel combo?

Figyelt kérdés
a kettö közül melyiket ajánlanátok!!!
2015. dec. 9. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Én elfogult vagyok, nem a típushoz hanem a márkához, nekem bizonyított a Opel motorikusan és szerkezetileg. A Fiat csak motorikusan bizonyított az is dízelbe. Szóval Opel.
2015. dec. 9. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy havernak volt két Doblo-ja, de elég sok nyűg volt velük. Állandó adagoló problémák, elektromos hibák, széteső ajtózárak. Hamar túladott rajtuk. A Combo 1,7-es Isuzu motorral sokkal megbízhatóbb volt, de még ettől is jobb és strapabíróbb a VW Caddy, mégpedig a jó öreg 1.9 Tdi motorral.
2015. dec. 9. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
jo de a Caddybe PD motor van az meg elég drága ha szervizelni kell nem?
2015. dec. 9. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Most egy régebbi Caddy-t használ, ez még nem PD. Itt-ott rozsdás, elég sokat látott gép, de sokkal megbízhatóbb mint a Doblo-k voltak. A Combo-nak 300e körül kidőlt a váltója, ebbe már több mint fél milla lehet és csak megy.
2015. dec. 9. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:

caddy be csak ezt venném nem a régit! de ez már pd elemes lehet hogy bevállik lehet nem!

[link]

2015. dec. 9. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Oszt mivan ha PD?
2015. dec. 9. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos mindegyikben ott van a rizikó. A Doblo-nál az adagoló drágán és nehezen javítható, A Caddy-nél a PD elemek lehetnek zsebbenyúlósak, a Combo-nál meg az adagolóvezérlő és a motorvezérlő elektronika szokott behalni. Én Caddy-t vennék, vagy Combo-t.
2015. dec. 9. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
nem tudom mire akarod használni, én a Doblo-t autópályán használom 95%-ban szerte Európában (Magyaro., Ausztria, Németország, Szlovénia, Csehország, Törökország, Románia, Olaszország, Portugália, Spanyolo., Franciao.). Egy 2004-es 1.9-es jtd motorral szerelt. Eddig ami nagy tétel volt az a kettőstömegű és a turbó, kisebbek a futómű felújítás, izítógyertya csere, akku, gumik, kipufogótartó gumibak hátul, ajtónyító bowden és kar. Jövőhéten ha nem hagy cserbe, akkor a Budapest-Ljubljana-Torino-Liszabon úton visszafelé belemegy a 800 000 km. Viszont használattól is függ, hogy mennyit megy el és hogyan egy kocsi. A mai napig tudom vele pályán tartani a 150 km/h-ás tempót. Én a Fiatról tudok véleményt mondani, szerintem nagyon jó autó csak tudni kell használni.
2015. dec. 13. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!