Sanker kérdése:
Melyik a jobb? Fiat Doblo, Citroen Berlingo, Opel Combo vagy Renault Kangoo
Figyelt kérdés
készülünk autót venni és ezek közül kerül ki a győztes :D ám sztem a Doblo és a Kangoo nagyobb a másik kettőnél, de ebbe se vagyok biztos :D2010. júl. 23. 14:41
1/16 anonim válasza:
inkább az opel, egyébként citi és röni egy alaplemez, és egy konstrukció, kicsit eltérő belső, meg motor megnevezés ... de ugyanaz. inkább opel combót ajánlom! kevés van piacon, de nagyon megbízható, nemhiába nem válik meg tőle opel!
2/16 anonim válasza:
Saját felhasználatra egyiket se!
3/16 anonim válasza:
A francia kocsik élhetőbbek. Úgy értem kényelmesebbek, kellemesebbek belül. Motorikusan viszont igen, talán az Opelt választanám, kivéve ha diesel HDI, DCI motoros francia kocsikról van szó, mert azok nagyon jók.
4/16 anonim válasza:
az Opel Combo a gyár szégyene. A legrosszabb kocsi amit valaha az Opel gyártott.
A másik három nem rossz.
5/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D amúgy használtan tudnánk csak venni, mert nincs annyi pénzünk hogy újabb modellt vegyünk
feltétel: benzines, nagy csomagtér és 1 millio alatt
2010. júl. 24. 11:20
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
fiat, vagy berlingo esetleg opel, a renaultot felejtsd el!
9/16 anonim válasza:
(előző) céges autónk votl a combo semmi baja nem volt, de a fiat is jó, olyanunk is volt, meg a berlingonak a HDI-s modelljei is jók (ismerős cégese)
10/16 anonim válasza:
mióta fér be egy raklap a G Astrába?? gondolkodj már mielőtt baromságot írsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!