Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb? Fiat Doblo,...

Sanker kérdése:

Melyik a jobb? Fiat Doblo, Citroen Berlingo, Opel Combo vagy Renault Kangoo

Figyelt kérdés
készülünk autót venni és ezek közül kerül ki a győztes :D ám sztem a Doblo és a Kangoo nagyobb a másik kettőnél, de ebbe se vagyok biztos :D
2010. júl. 23. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És ki mondta, hogy raklapot fog vele szállítani? Gondolkodj mielőtt írsz!
2010. júl. 25. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:

mi a halál véreres farkáért akarna valaki furgont venni, ha nem azért, mert szüksége van rá???

legalább dobozos G Astrát ajánlottál volna... bár az is egy kis kocsi..

2010. júl. 25. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:

"vegyünk" Vagyis többes szám, gondolom családi autó. És családi használatra borzalmas lenne egy Combó! Csak mivel "

feltétel: nagy csomagtér" ezért gondolhatta a kérdező, hogy a Combónak nagy a csomagtere, hát akkor ide vele!

2010. júl. 25. 20:18
 14/16 anonim válasza:
0%
Én ezek közül eggyiket se ajánlom én a lamborgini gallardot vagy a murciéagot ajánlom. A barátomnak az van de neki csak gallardo-ja van.
2010. aug. 8. 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Fiat Doblo, Citroen Berlingo, Opel Combo vagy Renault Kangoo típusú "autókat" kimondottan utálom. Úgy néznek ki mint egy bakancs. Ugyanilyen problémával küzdöttem 2-3 hónapja, végül 9-személyes Volkswagen Transporter T4 lett a megoldás. Családi is, nagy a raktér (még a raklap is belefér), fogyasztása és ára összehasonlítható a fentebb említettekkel.
2010. aug. 8. 12:26
 16/16 gomzoli ***** válasza:
A kangoo a legkisebb, es egyben a legmegbizhatatlanabb is. A Berlingo (azaz Partner) csomagtartoja kisebb, mint a Comboe, de az elsö ülesek magasabbak,ami jo erzes, de hosszu uton nagyon pocsek. A Combo sokkal szemelyautosabb, raadasul sokkal tagasabb belülröl, mint azt kivülröl nezve hinne az ember. A Dobloval nincs tapasztalatom. Arra azonban keszülj fel, barmelyiket is veszed benzinmotorral,a gyatyadat is leeszi. 1,6-os varosi atlag 9-11 liter lesz, de ami ijesztö, hogy az 1,4-es is ugyanennyit besziv!
2011. nov. 20. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!