Valami ötlet, tanács?
Erre konkrét megoldást senki nem fog tudni mondani ,de tanácsot én is mint más tudok adni.
Nekem is van riasztó az autóban és nálam az volt a baj hogy az ajtókapcsoló tehát az a kis gomb ami amikor becsukod az ajtót benyomódik nálam ez volt kaki... és éjjel megszólalt.esetleg nézd meg az ütésérzékelőt kopogtasd meg a kocsit nézd meg mekkora ütésre villanik fel a visszajelző lámpája (mármint az ütésérzékelő dobozán) , az is lehet hogy bemegy valami a motortérbe esetleg annyira fúj a szél hogy megszólal először a kisebb hibáktól indulj el a nagyobb felé ;)
akármi lehet , kezdhet tönkremenni ami nem valószínű, beázás, vezeték korrózió, rágcsálók megrághatták , zárlatos érzékelő, stb
sztem vidd el egy autóvill./riasztó szerelőhöz és nézesd meg
Az első válaszoló vagyok!
Elfelejtettem odaírni hogy ha elviszed megnézetni akkor szánj rá pár +ezrest és rakasd be az utastérbe az egységet ,nekem is ott van ráadásul tuti hogy nem ázik be ;) !
Akkor a beázástól nem kell tartani :)
Lehet valami oxidáció lépett fel a kimenő csatlakozásoknál mármint ahova rá van téve ,vagy akkor az autó hibája .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!