Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valami ötlet, tanács?

Valami ötlet, tanács?

Figyelt kérdés
Kb 2éve van meg az autóm,un ugrókódos riasztó van benne. Eddig semmi gond nem volt vele,mostanában azonban magától megszólal a riasztó.Egész éjszaka semmi,és délelőtt kétszer is megszólalt magától,pedig az udvarban áll tehát senki nem nyúlt hozzá.Kikulcsolni sajnos nem tudom,mert a központi zárra is rá van kötve,meg a gyújtókapcsolót is blokkolja.Van valakinek valami tipp,hogy mitől lehet? Lehet kezd tönkremenni a riasztó?
2010. márc. 22. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre konkrét megoldást senki nem fog tudni mondani ,de tanácsot én is mint más tudok adni.

Nekem is van riasztó az autóban és nálam az volt a baj hogy az ajtókapcsoló tehát az a kis gomb ami amikor becsukod az ajtót benyomódik nálam ez volt kaki... és éjjel megszólalt.esetleg nézd meg az ütésérzékelőt kopogtasd meg a kocsit nézd meg mekkora ütésre villanik fel a visszajelző lámpája (mármint az ütésérzékelő dobozán) , az is lehet hogy bemegy valami a motortérbe esetleg annyira fúj a szél hogy megszólal először a kisebb hibáktól indulj el a nagyobb felé ;)

2010. márc. 22. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

akármi lehet , kezdhet tönkremenni ami nem valószínű, beázás, vezeték korrózió, rágcsálók megrághatták , zárlatos érzékelő, stb

sztem vidd el egy autóvill./riasztó szerelőhöz és nézesd meg

2010. márc. 22. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok!

Elfelejtettem odaírni hogy ha elviszed megnézetni akkor szánj rá pár +ezrest és rakasd be az utastérbe az egységet ,nekem is ott van ráadásul tuti hogy nem ázik be ;) !

2010. márc. 22. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Amit tudok megpróbálok. Az egység az utastérben van.
2010. márc. 22. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor a beázástól nem kell tartani :)

Lehet valami oxidáció lépett fel a kimenő csatlakozásoknál mármint ahova rá van téve ,vagy akkor az autó hibája .

2010. márc. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!