IQnindzsa kérdése:
Sürgősen meg kell tanulnom az elektronikáról mindent amit lehet, tud segíteni valaki? Ötlet? Tanács? Iránymutatás?
Figyelt kérdés
Soha nem tanultam semmit az elektronikáról. Januárig össze kellene szednem akkor tudást amit csak lehetséges. November elejétől Január elejéig tud valaki tanfolyamot, esetleg valami öreg szakit vagy ifjú géniuszt aki elmagyarázna mindent amit sosem értettem? Ha kell szívesen fizetek is mint ahogy egy nyelvtanárnak szoktak. Ötletek, tanácsok, elolvasandó könyvek, honlapok. Bármi jöhet!2011. szept. 7. 15:15
1/7 anonim válasza:
"mindent, amit lehet" - Nyilván lehetetlen. :)
Mégis milyen szintre gondolsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Januárban kezdek Angliában egy 8 hetes tanfolyamot. Tenger alatti robot pilóta/technikus. A 8 hétből 4 hét csak elektronika lesz. Már most tudom ,hogy nagyon kemény lesz. Elvileg 0-ról indul de magamba akarok szippantani valami alapot hogy legyen mire épitkezni. Ha egyáltalán az alapfogalmakkal tisztába jövök, már az is előrelépés és lehet h elég... de egyszerűen két hónapot arra akarok áldozni ,hogy csak ezt tanuljam. Nem tudok számszerűsíteni. Nem tudok szintet mondani... Minél több annál jobb.
2011. szept. 7. 15:27
3/7 anonim válasza:
Akkor szerintem bírod a Google-be, hogy "learn electronics" és kiválasztasz néhány igényesnek tűnő oldalt, ahol végigmész az összes "leckén".
4/7 A kérdező kommentje:
Eddig rendben is lenne... Csak ott jönnek a bajok amikor valamit nem értek és kérdésem lenne.
Amúgy már megrendeltem az 'Elctronics for Dummies'-t és azt végig fogom rágni. De rákeresek erre az oktatóra is. Köszi! :)
2011. szept. 7. 15:42
5/7 anonim válasza:
Na igen... de ha haladsz sorban és valamit nem értesz,
akkor utána konkrétan rákeresel arra a dologra és 10 különböző leírásból valószínűleg megérted. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Mondanám ,hogy : 'A próféta szóljon belőled'... De nem hiszem h így bármi bejut a tökfejembe.
Annyira kuku vagyok az elektronikához ,hogy az már a szőke nős viccekkel vetekszik :D. De természetesen megpróbálkozom vele.
2011. szept. 7. 15:50
7/7 Gugu Gabor válasza:
Szia dobtam rád egy privátot majd keress meg,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!