Mazda 323F 1.5benzin 97. vagy a Renault Megane Coupe 1.6 benzin 96?
Melyik jobb autó szerintetek?
Esetleg valakinek valamelyikkel tapasztalat ?
Fék és vezérlés csere az mióta hiba? az kopóalkatrész...
1,6 Megane mindegyiknél digitálisan mutatja a megtett/napi kilómétert!
Ha a tietek nem olyan, akkor az a nem gyári. Gyárilag csak az 1,4-esben nincs digitális.
Írod, hogy sportdob van a tieteken, akkor ne csodálkozz, hogy hangos! :)
Meg ha pici a coupe, vehetsz 5-ajtósat is.
Ezt szeretem mikor olyan ír olyan autóról amiröl nemtud mindent!!!! Gyárilag a Coupéban NINCS digitálisan az hogy mennyit ment!! és a vezérlés csere azóta hiba,hogy szetvan hajtva..es szerintem ez egy "hiba" a tulajdonos hibája... a féket pedig azért kell cserélni,mert eltört a betét....szerintem így ezek hibáknak számíthatóak!
Egyébként a Mazda is coupé...csak kicsit talán tágasabb...
Én írtam az utolsó hármat.
7 Rönóm volr egymás után. Megane volt 1,6 8v Classic 1996-os, meg 99-es 1,9 dTi is!
Hidd el, hogy Coupe(abban 1,6 a legkisebb motor)nincs digit számláló nélkül! HA a tietekben nem az van, akkor már cserélték!!
Én aki Mazdás, hozzátenném, hogy ennyi év után a km állást nem érdemes nézni. Nem tudjuk valóban mennyi, de azt igen, hogy minden tulaj tetemes mennyiséget tekert vissza.
Én a következő alapján választottam mikor vettem - Mennyit kell a kocsira költeni, hogy hadra fogható legyen.
Pl.: kell azonnal vezérmű csere, olaj, szűrő, gyertya bizbasz. Ez került netről X összegbe. 4 gumi Y. Karosszériázás Z stb.
Vásárlás érték + X +Y +Z. Megvan amennyiből el lehet kezdeni autózni. Csak utána vittem bele érzelmi faktort.
El is mondom miért. Volt már olyan járművem, amit nem tudtam tankolni. Jó volt, minden, de tanulóként stabil fizu nélkül mire kifizettem mindent, nem maradt sok benzinre.
A Mazda 323 nagyon szépen öregszik, és ha átnéztétek és jó, az is lesz sok sok éven keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!