Segiitsetek pls. Kilett cserelve a generator ekszijam es azota mikor inditom elkezd sipolni, nyikorog. Milehet a problema?
Beinditaskor csinalja kb 10-15mpig es aztan megszunik a hang.
Mit tudnek csinalni vele,mi lehet vele a problema?
Renault megane coupe 1996. 1.6benzin 8V K7M motorkod.
ha nem bírod cérnával, akkor egy icipicit kiulturáltan még feszíteni kell...de óvatosan, mert egy határon tú már tönkreteheti a túl feszes szíj a csapágyat..itt a környékemen is sípol námelyik járgány, de elmúlik...nekem öt éve csinálja, azt mondta a szerelő, hogy nem feszíti meg jobban. a kezébe nyomott új szíjra is azt mondta, ezzel is fogy sivítani pár másodpercig...
sajnos az elektromos szervo, a klíma és a lámpák indításkor nagyon terhelik a generátort...a szervóval nem tudok mit tenni, de a többit lekapcsolom pár másodpercre...
jobb ötletem nincs..
a szappan, meg a gyanta az csak a mesékbenjó..van szpré is, az szintén..
új, jóminőségű szíj, aztán valami lesz...vagy nem.
Csak itt a kornyeken az autoszerelok (4db) 1sem vallalta el a munkat,20-30kmt pedig nemszeretnek elmenni vele mert nemnagyon bizok az otthagyom majd megyek erte holnap modszerben.
Nekem akkor is sipol ha se lampa se semmi nincs felkapcsolva.
De pl ha beinditom sipol..abbahagyja leallitom, ujrainditom es akkor mar nem..Lehet jarni igy az autoval?
mert a szerelők ismerik a márkát, és tudják a gyengéit...megasztán nem biztos, hogy kifizetnéd a feszítő árát..
marad a türelem...a sok újraindítás sem megoldás...sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!