Dízel, vagy benzin? Ford Focusban gondolkodunk, nem új,2-3 éves
Én dízelt preferálnék, de a lányom , aki egyébként a Fordnál dolgozik, lebeszél.
Oka:feleségem használja naponta, kb 10-10 km a munkahely oda-vissza , a lányom szerint ez kicsinálja a dízelt.
Vélemények?
Benzin. Nincs előnye a gázolajosnak ekkorka távra. Mondjuk ahogy számolom nekem az elmúlt 10 év / 286e km-en sem volt gazdaságos, hogy 1.6TDCi-t vettem. Pedig én 37 km-re jártam dolgozni.
Nem tudom ezek a pár éves kocsik milyen benzinmotorokkal fordulnak elő, de 1.4 szívó benzinest ne, az elég harmatos teljesítményű szerintem. Ha van a kínálatban 1.6 azt inkább.
Elég egyönetűek a válaszok. Nekem is dízelem van és imádom, nem szívesen ülnék vissza benzinesbe. De ezt kell mondja erre a 10km-es távra én is benzinest vennék.
(Amúgy a vizet a blokk melegíti, nem? Tehát ha a víz meleg, legalább ugyan olyan hőfokon kell lennie a vasnak is, ha nem magasabbon. Az olaj más kérdés, ott valóban hosszabb ideig van egy hőlépcső. Nem akarok kukacoskodni, értem mire gondolt a válaszoló aki erről írt, de nem a legszerencsésebben fogalmazta meg a dolgot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!