Sancer kérdése:
Fiat Punto II 1.2 HLX 5ajtós 172 ezer km! Érdemes megvenni? Hálás autó? Valóban olyan jó mint ahogy mondják?
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 16:22
11/19 anonim válasza:
Elektromos szervónál bármilyen alkatrész (szenzor, kormányösszekötő, szervomotor(!), stb.) cserénél, futómű állításnál laptoppal vagy műszerrel ki kell nullázni a kormány tanult értékeit. Ellenkező esetben ilyen anomáliák lesznek, mint nálad. Az alkatrészek pedig sorban döglenek..
Képzeld el, hogy van a vezérlőnek egy 0 értéke, ahol a kormány középen áll. Kicseréled a kormány összekötőket, a null pont már rohadtul nem ott lesz, de a szervo oda akarja tekerni. Előbb-utóbb valamilyen alkatrész engedni fog..
12/19 anonim válasza:
A sárga kiégett izzó ikon nem véletlenül világít. Annyi a titka, hogy az égő teljesítményét is figyeli. Ha nem passzol a Watt szám, akkor is jelez. A hátsó helyzetjelzők 10W-osak. Ezt szokták sokan benézni, 5-öset tesznek bele és ezért világít..
13/19 pitykejazmin válasza:
Ezeket a dolgokat mind megcsináltattam,kimérték nullázták.most hogy minden jó elkezdett szorulno a kormány.középenmegszorul és alig lehet kimozditani a helyéről.üdv .
14/19 anonim válasza:
ebből is látszik hogy kókler a szerelőd
kérdező hlx-et ne vegyél!
15/19 anonim válasza:
Akkor nem csinálták meg jól a szervodat. A problémák abból adódnak (mint ahogy előttem már írták), hogy nem kalibrálják a nyomaték és pozícióérzékelőt. Ha normálisan cserélik ki a nyomatékérzékelőt, akkor az utána nem produkál ilyeneket. Az esetek többségében 2003-as évjáratig amúgy is a motorban lévő elektronika megy tönkre. Nekem is puntom van, rendszeresen kalibrálom a szervot és közel 300ezer km után is gyári a nyomatékszenzor. A lengőkarok meg gömbfejek meg olcsók a Puntohoz. Ha ezt drágának találod, akkor mi lenne ha egy VW Passatod lenne kismillió gömbfejjel a futóműben és 150ezres felújítási költséggel?
16/19 pitykejazmin válasza:
Tudom .hogy nem drága de leirtam,hogy miket cseréltettem.Na az a drága egyben.a nyomaték érzékelőt cserélték mertűködik.voltam vele szerelőnél azt mondta csak valami kis mechanikai gondja van.szerintem valamit túlfeszített benne valamit.mivelnincs még holtjátéka sem.üdv remélem már megoldódik minden.
17/19 anonim válasza:
Ha Fiat, City servo, akkor nekik van a legnagyobb tapasztalatuk az országban:
Kóklerekhez ne vidd, felesleges.
18/19 pitykejazmin válasza:
Kössz ezt ezentúl a felyembe vésem.amúgy rendes vagy neked is puntód van?
19/19 anonim válasza:
Nincs mit! Igen, azzal járkálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!