Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fólizva van az autó most volt...

Fólizva van az autó most volt muszakin, kapot egy adtlapot amivel csatogok majd az okmany irodaba . Kerdes kell e uj forgalmi, es az eljarasert kell e fizetni vagy csak a forgalmiert?

Figyelt kérdés

2015. nov. 24. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdést nem sikerült értelmesen feltenni,még szerencse ,hogy a kulcsszavakba benne van a színváltozás!

Egyébként kell fizetni az új forgalmiért,ha a törzskönyvbe benne van a szín akkor a törzskönyvért is,plusz még illetéket is kell fizetni!Darabjáért 6000-et ha jól emlékszem!Tehát összesen 3x6000=18000 forint ez a kis móka....ha szerencséd van és a törzskönyvet nem kell cserélni,akkor csak 12000!

2015. nov. 24. 20:59
 2/7 TheCruve ***** válasza:
Mennyi volt a fóliázás? én is gondolkodom rajta :)
2015. nov. 25. 11:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Mivel a kedves mama nem nyelt le islgy sajna eletbe maradtal... de higy meg hilyeseget is irsz.... 1x 7000ft illetek volt jah es mivel gyorsan kutya futaban irtam igy ellnezest kerek h amilyen hulye vagy nem ertetted ... kedves 2 valaszolo 10e ft volt az anyag a motorter tetore es az utaster tetore
2015. nov. 26. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Te meg sajnos nem folytál le apád lábán,ezért kérdezgetsz itt,de leírni normálisan nem tudod mi a kínod......

Az meg hogy lefóliáztattad a nagytető meg a motorházat nem színváltozás te nagyon hulye.....

2015. nov. 26. 10:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ertheto meg ugy is telorol irtam es 1-2betu melle lett utve... ah tudtam en h ilyen nagy kiraly vagy mert a vizsga allomason hulyek mert mukalapot adtak amin szinvaltozas szerepel es mennem kell az okmany irodaba ami a mai nap megtortent es 1x 7000ft iletekbe kerult . Minek ugatsz olyanba bele amihez meg kasu is vagy ?!
2015. nov. 27. 03:44
 6/7 TheCruve ***** válasza:

És ha megtörik a motorháztető, és lecseréled, de más színűre akkor is mész az okmányirodába fizetni???? :D mert már az is színváltozás :D

jó behúztak...

2015. nov. 27. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Oh,tényleg?!Egész érdekes okmányirodába járkálhatsz te.....

Műszaki adatváltozás esetén:

- 6.000,-Ft csekken történő befizetése (a csekket az ügyintéző adja)

- 12.000,-Ft csekken történő befizetése (a csekket az ügyintéző adja), ha nincs törzskönyv, ha a változás érinti a törzskönyv adatait,

- Érvényesítő címke díj 585,-Ft, csekken (az ügyintéző adja ki),

- színváltozás esetén 6.000,- Ft csekken történő befizetése (a csekket az ügyintéző adja) az új forgalmi engedélyrevagy 12.000, Ft- csekken történő befizetése, ha a törzskönyv adatait is érinti a változás bejegyzés

Az utolsó bekezdésre felhívnám a figyelmed,bár felesleges mert te úgyis nagy király vagy aki mindent tud....

Mondjuk az biztos hogy 2dologhoz nagyon értesz

1)osztani itt az eszet,csak legalább lenne mit

2)meg hát hazudozni......

2015. nov. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!