Új autó megszokása?
Figyelt kérdés
Tanulok vezetni eddig kicsi dizeles autón vezettem 30 órát de oktatót váltottam,és új autón kell folytatni a vezetést. Ami egy nagy autó lesz,de ez is dízeles. Mennyi idő átszokni az újra? Nehéz ilyenkor? :)2015. nov. 15. 11:18
1/3 anonim válasza:
nem. két óra, és már menni is fog. csak a méretet kell újra kalibrálni...
nyugi, nem csak te ültél át, menni fog, másnak is ment.
2/3 anonim válasza:
Tanulóknak nehéz megszokni dizel után a benzinest, de nálad ez nem lesz gond. A méretet kicsit nehéz lesz megszokni, szűk utcákban ahol a kicsivel elfértél, ezzel lehet leütöd a tükröt, erre figyelj. Na meg a parkolás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást nektek!! :) ma vezettem az újjal egybe 2 órát,a másodikra belejöttem,parkoltunk is jó sokat,nagyon másképp parkolok a naggyal,talán érthetőbb mint a kicsivel.
2015. nov. 16. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!