Önvédelmi eszköz az autóban? Rendőr szól érte?
Több ismerősöm is tart az autójában "ezt azt" , az egyik srác egy kiszuperált kerítés lecet, van aki bézbólütőt, de volt aki gázsprayt tartott magánál. ennek van valami értelme? szól érte a rendőr hogy minek cipel valaki magával kerítés lecet, neagyisten gázsprayt?
Kerültetek már olyan helyzetbe a forgalomban hogy kellett volna ilyen eszköz?
Elkobozza meg feljelent a kerítés léc meg gázspary miatt?:) A nap vicce!
Gázsprayt teljesen legálisan hordhat magánál az ember! Nem kell hozzá sem engedély, sem bejelentés a rendőrséghez. Nekem van a kocsiban és a feleségem is mindig magánál hordja a táskájában. Nekem gázpisztolyom is van. Engedély ehhez sem kell csak bekell jelenteni a rendőrségen, hogy van. Ennyi! Elkobozza:) Úristen:)
A kerítés léc elkobzása meg aztán valóban a no comment kategória.
Sokan a gyakorlókardjukat horgásztáskában, pontosabban botzsákban tárolva hordták. Nekem volt egy középkori, de életlen hosszú kardom, azt pl. egy nagy lepedőbe csomagolva szállítottam, lespárgázva, amikor találkozóra vittem. De random berakni egy másfél méteres kardot a csomagtartóba nem lehet, akár van éle, akár nincs. Akár hagyományőrzés, akár nem.
Anno volt valami katanázás Budapesten a buszon, vagy a Moszkván, nem tudom. Szerintem azóta ilyen komoly a dolog.
Akkor olvasd ujra a kerdest addig, amig be tudod sorolni a kerdesben szereplo eszkozoket az altalad felsorolt barmelyik kategoriaba.
Segitek: ez egy rendornek 1 masodperc alatt menni fog. (Egy darab uto pokrocba csomagolva nem fog sporteszkoznek szamitani.)
Egyebkent kulonbozo dolgokrol vitatkozunk. Te azt hangoztatod hogy hivatasos sportolokent barmikor viheted becsomagolva az eszkozeidet. En azt, hogy a KERDESBEN SZEREPLO tagokat fel fogja jelenteni a yard.
Nekem gázpisztolyom van a kocsiban, engedéllyel stb.
A korábbi egyik válaszoló tévúton van. Ahhoz, hogy megvedd és otthon tartsd a gázpisztolyt még bejelentés sem kell, viszont közterületen, ahogy itt a két okos szajkózza, beletartozik a kocsi beltér is, engedély kell a viseléshez, tartáshoz
Gázspray: Ha CS vagy CR hatóanyagú és 20g töltőtömeg alatti,akkor a sün bekaphassa!
Ütő: "Most kaptam és viszem haza."
Léc: "Ezze támasztom ki a motorháztetőt,mert néha nem áll meg."
A legjobb a nagy kerékkulcs,abba kössön bele! :)
Egy SÜN!
Hétköznapi eset:
A telekről hazahoztam mindent még a tél beállta előtt. Permetező, fűrész, fejsze, stb.
Na ha akkor megállít a rendőr és kinyitja a csomagtartót, milyen opcióim vannak?
Freddy vagyok az Elm utcából a láncfűrészes, vagy Safarov, az azeri fejszés gyilkos? Ahány eszköz annyiszor 15év? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!