BMW 5, Audi a6, Mercedes e, Lexus GS? Melyik a legjobb? (Tobbi lent)
Én kb 1 éve ugyanezek között válogattam. Plusz még a Jag volt benne nálam a képben.
A Lexus gyorsan kiesett. Jó autó persze, de a lába nyomában sem érhet a nagy németeknek. Elkell menni, kikell próbálni aztán utána átülni egy németbe és gyorsan rájön az ember, hogy a Lexus nem autó azokhoz képest.
Ugyanígy a Jaguar is. Bár a most megjelent legújabb XF-el állítólag nagyon magasra tettek a lécet. Az már lehet más értékelést kapna tőlem.
Mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy ezek azért jelentősen olcsóbbak a német triónál.
Én végül az F10-es és a C7-es között gondolkodtam sokat. Végül F10-es 30 xDrive lett. Leginkább azért mert sikerült találni németben egy 16 ezret futott szinte full extrásat amit kb. muszáj volt megvenni. Egyáltalán nem bánom mert iszonyat jó, de közben az egyik barátom vett egy C7-est. 3.0 TDI, S-tronic, quattro. Azt kell mondjam az Audi jobb. Nehéz megmagyarázni, de egyszerűen abba beleül az ember és nem tud mibe belekötni. Minden annyira átgondolt, minden annyira prémium, hogy az félelmetes. Nincs hiba benne. Az az első autó amire nyugodtan kimerem mondani, hogy tökéletes. Szerintem jelenleg a felső-közép kategóriában hasonló felszereltség mellet egyértelműen az Audi a csúcs. Minden más csókólommal köszönhet neki.
Nálam jelenleg a sorrend a következő:
1. Audi C7
2. BMW F10
3. Mercedes W212
4. Minden más csak ezek után.
Audi!
A Lexus tényleg nem egy kategória a németekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!