Mi a legjobb választás 2m körül?
sziasztok,
egy ideje autóvásárláson töröm a fejem, több szimpatikus modell is van, viszont szeretném megkérdezni a Ti véleményeteket is, hátha akad itt hozzáértő.
ami fontos:
5ajtós
2007 feletti
sportos kinézet
amik eddig felmerültek:
mazda 3
mazda 6
honda civi
bmw 120d
bmw 320d
audi a3
audi a4
Fontos, hogy ne kelljen utána ráköltenem, nem szeretnék folyton szervizbe járni vele. 3évre vásárolnám kb, utána eladom.
előre is köszönöm a segítséget, szép estét!
"BMW-t amúgy én kizárnám a listáról a "ne kelljen ráköltenem" kritérium alapján."
2007-nél fiatalabbaknál csúnya lenne ha máris vagyonokat kéne rákölteni... semmi bajuk nincs azoknak még általában.
"BMW-t amúgy én kizárnám a listáról a "ne kelljen ráköltenem" kritérium alapján."
2007-nél fiatalabbaknál csúnya lenne ha máris vagyonokat kéne rákölteni... semmi bajuk nincs azoknak még általában."
Nézd meg mennyit kínálnak eladásra bmw-kből, az említett kritériumokkal... 2007 utáni bmw 2.500.000 forint alatt nem sok van a piacon - meg lehet persze nézni néhányat, de akkor számoljon arra, hogy inkább 3millió lesz a kiadás.
7-8 éves autóra már lazán rá lehet költeni százezreket, nem csak a motorra kell gondolni, azzal még valóban nem kellene, hogy gond legyen, de pl. egy futómű felújítás simán lehet esedékes.
2 Millió körül az E90-es 320D szerintem necces vétel.
Én ősszel vettem pont egy 2007-es gyártású de 2009-es forgalombahelyezésű 320D-t magyarországi első tulajtól, szervízkönyvel, valós kevés km-el és 3,5 milla volt.
Amúgy bátran ajánlom, én nagyon elégedett vagyok vele.
"ahogy nézegettem németországban jóval olcsóbbak a kocsik, és nem is akkora divat visszaállítani a kilómétert"
Ebben tévedsz. Itt is rájöttek már, hogy a külföldi vevőnek fontos a 100e alatti állás. Főleg a murvás placcokon, amiket rendre a törökök uralnak.
Hogy a kérdésre reagáljak: Mazda 3, vagy 6. Attól függően, hogy jellemzően városban, vagy pályán használod-e, és hogy hányan akartok utazni benne.
Nem necces 2 millióért E90, csak az lesz vagy 2005-ös. 2007-es felettit nem tudom milyet lehet kapni 2 millióért, de nekem látatlanban sem kéne. Szeritem csak töröttet, vagy motorhibásat.
A Honda sem rossz, csak kisebb. A 120d szintén kicsi és drága. Audiból sem álmodoznék 2007 utániról 2 millióért, de ha mégis lát valaki, szójon nekem is, veszek mindjárt négyet 8 millióért, eladok hármat 3x1 millió haszonnal, a negyedik ingyen lesz és még keresek is a bolton.
Olcsó a német autó, csak ha kiszámoljuk, mire Magyarországon forgalomba kerül, mégsem lesz olcsóbb.
Az állapot a németeknél is pénzbe kerül.
Vannak elég szépek, de a legtöbbjük fényképen. Szoktam látni őket élőben is, ha nem zavar, hogy ugyanúgy vannak rajtuk karcok, esetleg apró horpadások, fénytörések, ajtórányitások, lehet bennük 2-3 százezer km, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!