Hogyan rángassam a kormányt, hogy jól mozogjon a kocsi városban?
Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy látványos legyen és felfigyeljenek az emberek. A kocsi Passat 1.92015. nov. 21. 20:07
1/8 anonim válasza:
Jobbra-balra folyamatosan, és bürrögethetsz is hozzá.
3/8 anonim válasza:
A bohócot rángassad.
Kocsit majd akkor, ha meglesz a jogsid...
4/8 Tomcatters válasza:
Dudáljál folyamatosan, akkor tuti felfigyelnek... Most viccet félretéve, ha te elkezded rangatni a kocsi kormányát .. felfognak figyelni rád..., de kb 10 emberből 10 azt fogja gondolni,h ki ez az idegbajos :) Nem értem,h az miért lenne neked jó :) ?!?!?!
5/8 anonim válasza:
1.9? Fogadjunk, hogy a hótt' menő egykilenc tédéji! Nincsen is annál jobb!
A kormányt leginkább jobbra-balra kell rángatni, mert más irányba nem tudod. Ha fel-le is sikerül, akkor meg kell húzni a szorítóanyát, ami az asztallaphoz rögzíti. Ja, és néha le kell törölni a képernyőről a brümmögés során odaköpött nyálat.
6/8 anonim válasza:
Hogy ez a nídforszpíd ándágránd mit ki nem hoz az emberekből.......rángatás közben ne felejts el nitrózni sem!
7/8 anonim válasza:
Ha a kérdésed nem csak trollkodás, akkor azonnal add vissza a jogsidat, mert mentálisan alkalmatlan vagy a közlekedésre.
Aztán keress fel egy szociális foglalkoztatót, ahol agy nélkül születetteket is tudnak fogadni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem hülyeséget mondtak előttem. Előre-hátra kell rángatni. Ha magad felé húzod, emelkedik az autó eleje, ha befelé tolod, akkor süllyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!