Mitől remeghet még mindig a kocsi?
Figyelt kérdés
70-80 között fordulatszámtól függetlenül remeg a kocsi, azontúl nem érzem csak ennél a sebességnél tipikusan. Gondoltam arra hogy kerék centrírozás vagy tojás a gumiban. De ma centríroztattam és 4 új téli gumit tettem fel. A jelenség maradt. Mi ok lehet még?2015. nov. 19. 23:41
1/3 anonim válasza:
Futómű minden része és motortartóbakok illetve a hajtáslánc minden része.
Neten át nem fog menni a gyurcsok doktorkodás.
2/3 anonim válasza:
A félelemtől.
Nekem egyszer úgy volt, hogy rosszul volt kicentírozva és csak másodszori újracentírozás után lett jó.
3/3 anonim válasza:
újra vidd el centíroztatni, de máshová...és előtte ne szólj semmit, csak hogy remeg a kocsi..
még régebben a nagyon rosszul összerakott kardán is csinált ilyent, de az ritkaság volt..
én is jártam úgy, hogy még aznap el kellett vinnem másik gumishoz...utána megszűnt a remegés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!