Megpadkazott autó?
a minap elég szépen megpadkáztam az autóm, megcsúsztam a vizes úton és olyan 20-30al felcsúsztam egy padkára. komolyabb baja nem lett a kocsinak viszont a kormány már nem úgy áll egyenesbe ahogy eddig az első kerekek is elállnak egymáshoz képest és elhúz a kocsi oldalra pedig eddig szépen futott.
a kérdésem az lenne hogy ezen segítene egy szimpla futómű beállítás vagy nagy valoszínűséggel valami alkatrész is cserés lett?
Először is, ha van pótkereked akkor illene kicserélni a sérült kereket és megnézni, hogy azzal, hogy viselkedik az autó. Bár szerintem itt komolyabban sérült a futómű és nem csak a felni kapott (ha már írod, hogy elállnának a kerekek). 20-30as tempónál már elég komolyat odavághatott neki a padka.
Nem ringatlak illúziókba, valószínűleg pénztárcába nyúlós lesz a kijavítása.
kicseréltem a kereket ugyanúgy viselkedett vele is. azóta már a sérültet elvittem gumishoz kikalapálta kicsit elvileg nincs baja. nem
olyan durván állnak el egymástól szerintem észre se venném ha nem direkt azt nézném. és a menet közben se érzékelhető semmi új nagyobb tempónál se csak ugye amit mondtám hogy most akkor tartom
egyenesben a kocsit ha egy kicsit balra áll a kormány ha pedig elengedem akkor elhuz jobbra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!