Egy 55Ah akkuról, kb mennyi ideig tudok üzemeltetni egy 75W-os eszközt, hogy ne merüljön le az akku (beinduljon a kocsi)?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 02:02
1/4 anonim válasza:
Elméletben kb 20 órát, de azért ezt ne próbáld ki, mert ez akkor igaz ha vadonatúj az akksi és tényleg tudja azt az 55Ah-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szóval akkor napi 6-8 órával biztos nem lesz gond.
2015. nov. 21. 10:56
3/4 anonim válasza:
laci# 75:12.7=5,9 55:5,9=9,32 9,32 óra a teljes lemerülésig kifogástalan akksival 0 ohm ellenállásnál ami ugye lehetetlen.nem tudom mi az amit működtetnél,de 1,5 óra után nem hiszem hogy indítani fog az önindító
4/4 anonim válasza:
Gézának igaza van, nem tudom hogy jött ki nekem elsőre a 20 óra. Na szóval elméletben 9,5 óra a teljes lemerülés ideje, de már 6-8 óra után sem biztos hogy még beindítja a motort, főleg azért mert gondolom nem egy most a gyárból frissen kijött akksiról van szó és sok esetben a gyártók "lódítanak" ha az akksi paramétereiről van szó. Ha mégis megpróbálnád a 6-8 órát akkor utána azonnal töltőre kell tenni az akksit 24 órára és meg se próbálni ráindítani, vagy azt hinni hogy egy fél órás furikázástól regenerálódik az akksi, mert marhára nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!