Miért utálja sok ember az RWD kocsikat?
Sokan még a hátsó kerekes Bmw vel, vagy Ferrarival sem boldogulnak....
Lásd Bp. körút videó..
Mee' a zegykilenc tédéjit csak a fócvágenygófba szerelik és abbú' nincsen hátsókerekes kivitel.
Vagy azért, mert a Szomszéd Jóska, aki mindenhez ért, mer' a téjeszbe' a gépműhelyben volt mindenes (tehát a gépek közelébe sem engedték, mert csak kárt okozott volna, de sepregetni jól tudott és borért is ő ment el a szakiknak) ezt mondta, ő pedig a legnagyobb szaktekintély bizonyos körökben.
Esetleg valamelyik önokosító autós fórumon egy nagytudású fotelmérnök megmagyarázta, hogy ez így van, mer' a dzseremiklárkszon is megmondta és látott a jutyúbon két videót, amin a hátsókerekes béjemvé beesik az árokba (egyértelmű párhuzam Szomszéd Jóskával, csak az ilyen már ismeri az internetet).
"Kifejtenék részletesen, honnan ez a nagy baromság amiben ilyen erősen hisznek?"...ezt inkább attól a "sok embertől" kéne megkérdezned,akik állítják,hogy "télen azzal árokban köt ki az ember".......
Egyébként meg ha ész nélkül mész,főleg télen,mindegy hol hajt a kocsid akkor is beesel az árokba!
Kérdeztem de sose bírták megmondani :(
16éve járok motorokkal(télen is), volt amikor hóesésben 100+Le sportgéppel "szenvedtem".
10éve járok kocsival is és abból is csak RWD -m volt mindig, vezettem FWD ket is de nekem nem jön be és megtudom indokolni miért, ha valakit érdekel.
Mivel te szenvedtél motorral télen így van rálátásod hogy azért nem játék főleg ha ezt 1,5tonnával csinálod nem pedig egy pár százkilós motorral.
Viszont aki friss jogsival első autónak egy "erős" bmw-t vesz/akar és mivel látott 1-2 ken block videót úgy gondolja ő is meg tudja ezt csinálni télen a hóban.
Mielőtt bárki azt gondolná hogy ellenzem azt ami hátul hajt azoknak mondom, hogy nem. Szeretem, imádom. Viszont mikor a "telepi hülye gyerek" valami lefosott téligumival megy a hegyekben a 320d bmw vel és jó megindul a fara, de megfogni már nem tudja.
Jó a hátsókerék hajtás, de minden fejben dől el és sok fiatal számára csak a "menőzést" jelenti és nem gondolja végig.
Magyarul: nem tiszteli a vasat
#7: ez az egyik ok ami mellette szól, másik itt "jelzés értékű" mikor megindul ugye még marad tartalékod a kormányzott és erősebben fékzett tengelyeken. Az elsőkerekes alulkormányzott tehát a hátsós beveszi a kanyart még ha oldalával előre is de beveszi.
Nincs rosszab érzés mikor FWD nek nyomod a pedált és körforgalomban kiakar "repülni" az eleje...
"Mindig hallom, [...] Többségében olyanoktól akiknek sose volt!"
De jóember! Hát miért nem attól kérded meg, aki mondja? Ha hallod, hogy valaki ezt mondja, akkor megkérded tőle.
Itt teljesen hiábavalóan kérdezgetsz, mert mi nem fogjuk tudni, hogy azok, akik neked ezt vagy azt mondaniak, miért teszik.
Látod, itt senki nem utálja az RWD (magyarul hátsókerék-meghajtású) autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!