Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1999-es Suzuki Swift Sedan...

1999-es Suzuki Swift Sedan 1.6 vagy 2001-es Toyota Corolla 1.6 Linea Terra?

Figyelt kérdés

Suzuki Sedan 1.6:

[link]

Toyota Corolla Linea Terra 1.6:

[link]

2015. nov. 21. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol használnád elsősorban? Megbízhatóság szempontjából mindkettő hasonló. Viszont a Toyota kényelem és biztonság szempontjából jobb, persze ennek megfelelően drágább is. Amennyiben hosszabb utakra is használnád én inkább a Toyotát választanám.
2015. nov. 21. 10:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Most még nem akarok kocsit venni, nem is nagyon tudnék, csak előre tervezek. :)

Az előző autómmal /2006-os Corolla Wagon 1.4 VVTI/ városban közlekedtem szinte állandóan. Egy alkalom volt, hogy megtettem vidékre egy 200 km-es utat autópályán, de egyébként mindig csak városban közlekedtem.

Nekem is jobban tetszik a Corolla, bár a Swift se rossz. A Corollához odaírják, hogy alkuképes, ha esetleg sikerülne lealkudni 600 ezerre, akkor nem volna rossz. Bár én úgy tervezem, hogy autóvételnél a félmillió lenne a felső plafon, így nézve inkább a Suzuki.

Habár mire odajutok, hogy újra tudok kocsit venni, lehet, hogy addigra már mindkettőt elviszik. :( Jópár autó nincs már fent, amiket korábban kinéztem magamnak. :(

2015. nov. 21. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem egy árkategória a kettő amit belinkeltél. Kettő közül persze, hogy a Toyota éri meg jobban. Abban van klíma is, fiatalabb is.
2015. nov. 21. 10:22
 4/12 Beviz Elek ***** válasza:

Nyugodtan le lehet pontozni, de ez a Corolla írtó csúnya.

Kezdjük azzal ahogy főleg a hátulja kinéz. Nem tetszik, nem venném meg. Nézzük meg a műszerfal rádió részét. Csúnya és ha ki akarod cserélni egy normális fejegységre... Még csúnyább lesz.

Ezért az összegért egyiket sem venném meg, de ha választani kell, akkor Suzuki..

2015. nov. 21. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Toyota. Sokkal autószerűbb, kényelmesebb.

Mondom ezt úgy, hogy nekem is Swiftem van.

2015. nov. 21. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen Toyota. Nem is értem hogy fogalmazódhatott meg benned egy ilyen kérdés.

Látod már el is vitték a Toyotát.

Arra figyelj, hogy olajcsere kapcsán azért csak látogasd meg a szerelőt, más miatt nem is nagyon fogsz szervizbe menni.

2015. nov. 21. 15:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Basszus, tényleg nincs már meg a Corolla. :((( Elég kapós volt ezek szerint. :D Bár tökmindegy, mert számításaim szerint ha anyagilag így helyreállok, kb. fél-1 év múlva fogok tudni autót, így addig valószínűleg nem egy olyan kocsi lesz még, amit kinézek magamnak, aztán hűlt helye lesz. :D
2015. nov. 21. 19:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Elek:

Nem pontoztalak le, mert a te válaszaid valahogy mindig tetszenek. :() Tudom, hogy nem kötekedésből írod, amit írsz, ellentétben másokkal, akik erre az oldalra írnak.

Ízlések és pofonok, részemről nekem bejön a Corolla. :) Én is utálom amúgy a túl modern idétlen formájú autókat, de ennek a Corollának egyszerű, nem túlbonyolított, sima autóformája van, pont az én ízlésemnek megfelelő. Bár furcsállom, hogy neked nem tetszik, azok után, hogy mondjuk a Suzuki Sedan igen.

Én raktam fel amúgy a Suzuki Swift Sedanos kérdésemet 2 napja. :)

2015. nov. 21. 19:26
 9/12 Beviz Elek ***** válasza:

Ne állapotot, árat, felszereltséget nézd, csak a formát. Ha kikötés hogy szedán, ezek a szép tepsik (európai üzemanyagárakhoz, fél millió környékén):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek azért pofásabbak egy kicsit :D

2015. nov. 21. 19:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát azért "picit" az állapot, ár, felszereltség is számítanak... :D

Ezek viszont tényleg tetszenek, amiket mutattál! Az Accordot el is mentettem könyvjelzőbe. :P De úgyse lesz már fent egyik se, mire én eljutok addig, hogy autót vehessek.

2015. nov. 21. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!