Toyota Starlet vagy Suzuki Swift alkalmas-e a pizzafutárkodásra?
futárkodhatsz te akár egy hummerral is. gyakorlatilag mindegyik kocsi alkalmas rá. :)
de mivel te lényegében szinte csak városban közlekednél vele, ezért valami kis köbcentis kocsi kell neked. swift 1.0, corsa 1.0, tico 0.8. így hirtelen ezek jutottak eszembe amik gazdaságosak és olcsón beszerezhetőek lennének. :)
Lehet velem van a baj, de én a Toyota Starlet-ről soha nem is hallottam eddig.
A Suzuki Swift népautó, minden bokorban van hozzá alkatrész.
Nem mondom, hogy az előbbihez nincs, de az utóbbihoz, biztos, hogy gombokért kapsz alkatrészt.
Azaz ezzel azt akartam mondani, hogy a pizzafutárkodás pont az a meló, ahol széthajtod az autót, de igazán nem jövedelmező, azaz minél olcsóbban kell megoldani, erre szerintem a Suzuki Swift-nél nincs jobb jármű.
Bááár felénk a futár trabant-al járt, de nem vagyok benne biztos, hogy az ár/érték arányban hosszútávon jobban megérte volna mint ha Swift-el járt volna, de nyilván a kényszer nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!