Szerintetek lehetséges egy 1997-es SUZUKI GSX-R 750 lefojtani annyira hogy A/1-es jogsival lehessen vezetni vagy milyen motort ajánlotok az a lényeg hogy városon kívül is bírja az iramot?
A1 jogsival legfeljebb 125 köbcentis ÉS legfeljebb 15 lóerős motorkerékpár vezethető.
Szerintem ez teljesen egyértelmű. Vagy esetleg van a fenti mondatban olyan szó amit nem értesz?
A1-es jogsival ne akarj GSX-R motorral rohangálni mert így szokott a családnak csörögni a telefon hogy valaki menjen azonosítani mert felkented magad valamelyik fára vagy aszfaltot fogtál.
Először vegyél valami 125-ös gépet, ha már mindenképpen repeszteni akarsz, akkor nézz egy RS 125-öt, de az A1-es kategóriát az is kimeríti bár ha szerncséd van akkor 11 kW-os forgalmija van. A sebessége bőven elég neked még, 170-180-an körül megy. Megtanulsz vele motorozni, aztán 2-3 év múlva már megpróbálkozhatsz a GSX-R-el.
Persze nem beszéllek le a nagy motorról, csak azért írom a 125-öst első körben, mert haveromnak is elmagyaráztam rengetegszer hogy ne vegyen CBR600-at mert sok lesz neki, menjen kis 125-ös motorral pár évig, aztán egy délután mehettem az anyjához hogy baj van, menni kell mert a fia meghallt. 2 hónapig motorozott a 600-as géppel és 4 éve a falban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!