Autó vásárlás előtt állok az alábbi autók közül ti melyiket javasolnátok és miért?
Opel Corsa B 1.0 12 V, 1.4 60 le, 1.2 16 V
Suzuki Alto 1.1
Toyota Corolla 1995 körüli
Renault Twingo 1.2 75 le
Elsődleges szempont a megbízhatóság, másodlagos alkatrészárak majd fogyasztás. Ha esetleg van más ajánlat meghallgatom azt is, szívesen.
Alto-n kívül bármelyiket.
azzal ha karambolozol, a büdös életbe nem szállsz ki belőle élve.
A biztonságot leszámítva az Alto se lehet rossz kocsi. Műszakilag biztos rendben van és megbízható is. Legalábbis gondolom, mert Suzuki. Viszont én nem venném meg, mert nekem nagyon nyominger kinézete van. A Renault Twingo még nyomibb, ráadásul az már francia is. Habár nekem semmi bajom a francia kocsikkal, de inkább Twingót se vennék. :)
Marad az Opel és a Corolla. Utóbbiról nem sokat írtál. De ha olyasmi, amiket mostanában én is nézegetek, mondjuk egy 1.3-as 88 lóerős 1995-ös Corolla XLi szedán, akkor nem kérdés, hogy megvan a győztes. :) Nem kis töpszli szar, autóformája van, erős, megbízható és azokat még valóban Japánban gyártották, ami szerintem 100% garancia, hogy soha nem fog sehol otthagyni... Az alkatrészárak és a fogyasztás sem vészes szerintem.
20 éves autónál felesleges a legendákra hagyatkozni, hogy '97-ben mi volt kevésbé szervizigényes. Azóta már beleszaladt pár km, volt pár gazdája és a Dunán is fok víz folyt le.
Én az ilyen 1.0-1.2-es csettegőket elfelejteném. Ahogy az Altot és a Twingot is. Pont azt nem írtad mire kell, hányan használnátok stb.. Ha még a kis autó is bőven sok, akkor oké, de ha már családnak kell akkor Corolla, F Astra esetleg B Vectra. Annyival nem esznek többet, mint amennyivel kényelmesebbek.
3-4 fővel az Alto,Corsa,Twingo az kínzás lesz :D
Igen, az Opel tényleg rohad :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!