Opel astra f x16xel hajtókar csavar mehúzási nyomaték?
Nagyon jól eltársalogtok, csak nem sok értelme van.
Múltkor pont volt a kezemben egy kis statisztika, hogy a szakik által érzésre húzott nyomatékok mennyit térnek el a kötőelem méretének függvényében a kívánt értéktől.
Az volt a végkövetkeztetés, hogy nagy a szóródás, érdemes szerszámot használni a meghúzáshoz, akármekkora az illető gyakorlata.
Innentől szerintem felesleges rajta rugózni, hogy tudsz-e kézzel megfelelő értéket húzni, mert ha minőségbiztosítási oldalról nézed, akkor hosszú távon nem nyerő megoldás.
Persze az is lehet, hogy bennem van a baj, mert a javításról átnyergeltem a gyártásra, onnantól meg bármit képes vagyok megmérni és kiszámolni, csak ne legyen reklamáció, mert az nagyon drága ilyen vagy olyan tekintetben.
Te faxkalap mennyi műszaki rajzon van ott a neved, hogy tervezte: faxfej_lupi.
Én nevem pár rajzon már ott van és bírom mikor a munkás okosabb a mérnöknél. Ha oda mi 25Nm -t és +30fokot írunk annak oka van!
A másik, hogy nem csak az "íróasztal mögött" -ről ugatok neked, mert raktam már össze olyan motort amivel a ringen is mentek nem csak a sarki zöldségesig krumplit venni alapjáraton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!