Neketek mennyi volt eddig a rekord Magyar autópályákon? Illetve melyik pályán?
Őszinte leszek:
Motorral 299 - Suzuki GSX-R 1000, az M3-mas Mátészalkai végén, ahol a madár sem jár.
Autóval pedig 280, egy 1997-es Audi A8 4.2-vel, én sem hittem el, hogy annyit bír menni. Pedig nem volt semmi lejtő. Ez az M5-ösön.
nemrég vettem.
nem mértem, de 250 lóerő, és 1,5 tonna, kézi váltóval, azért tud menni, persze nem sportkocsi!
pont ilyen kérdéseknél jut eszembe, hogy annyi kocsit vezettem már, meg hajtottam, köztük erőseket is, nem is vezetek lassan, de 150 fölé ritkán mentem még, még pályán is.
Nagy a forgalom, meg nem nagyon lehet, majd ha megyek németbe megnézem jobban, de nincs benne élvezet ha egyenesen mész nagy tempóval, de ezt is ki kell próbálni mi a gép korláta, mennyit bír.
Köszönöm a válaszokat :) Nálam a rekord 215 (de még bírta volna )volt az M5 ösön.
Megyek 150-el elözök jobbról,baloldalt sor kamionok meg minden, erre jön egy Román számú Skoda és elkezd nekem villogni, meg beáll mögém :D Na mondom akkor gyer B@azd meg. 190 nél nem bírta tovább.
Az autó Audi A6 2008 ezt a sebességet tartottam úgy kb 20 km en keresztül.
Fogalmam sincs, melyiken és 130 km/h volt. Egyszer. Percekig tartott felgyorsítani. 120-ig egész jól gyorsul (nekem megfelelően, no, nyilván megvannak a korlátai), de a végsebességét nem szereti felvenni a kicsike, megjegyzem, igaza van, nem jó az neki, igazából már 80-nál úgy pörög, hogy szeretnék hatodikba váltani, de az nincs rajta.
250 köbcentis, 27 lovas motorkerékpárról van szó :D
De az 1.0-s Yaris sem az a száguldásra termett fajta, a gyorsulása egyszerűen siralmas, de nem azért tartjuk.
A párom motorját pedig csak ő tudja vezetni, ő pedig nem bánja, ha megelőzik a kamionok, de egyenesben nem megy gyorsan, mert semmi értelmét nem látja. Ment már 150-nel, muszáj volt egyszer kipróbálnia a kihalt M7-esen, azt hiszem, ott tilt le az elektronika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!