A magyar autópályákon a trafipaxok éjjel is "látnak"?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert eddig csak nappali felvételeket mutattak a tvben a száguldozókról. Éjszaka is aktív a sebességmérő?2014. júl. 18. 14:47
2/7 kata kata válasza:
Éjszaka is aktívak a sebességmérők.
3/7 anonim válasza:
igen, a radarnak mindegy hogy nappal van-e vagy ejszaka. es villanofennyel fotoznak.
4/7 anonim válasza:
szép is lenne vaksötétben belevakuzna az arcomba
5/7 anonim válasza:
"szép is lenne vaksötétben belevakuzna az arcomba"
Majd egyszer menj fel éjjel az M0-ra, amikor vonulnak a románok hazafelé. Pirosan villan a trafi és olyat, hogy a szembejövőnek majd kisüti a szemét- mivel hátulról fotóz. Nekem már volt szerencsém párszor belenézni (és van saját éjszakai fotóm is xD ).
Éjjel is aktívak a trafik.
7/7 anonim válasza:
engem mar kapott le nem is egyszer ejszaka... amikor eloszor ramvillantott azt sem tudtam mi tortent. Amugy hatulrol fenykepez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!