Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti szoktátok hívni az autó...

Ti szoktátok hívni az autó szerelőt? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Már lassan 1 hónapja ott az autóm a karosszériásnál.. 1 hete hívtam,hogy mi a helyzet azt mondta,hogy vasárnapra kész lesz.( tegnap) de majd ő hív ha kész.

Ilyenkor felhívjam vagy várjak?

Tudom,hogy nem autó szerelő hanem, karosszériás,mielőtt jönn a kötekedés :) de majd megy oda is az autó..

Ti milyen időközönként hívjátok őket? Vagy vártok míg ők hívnak?

Összeget telefonban meglehet kérdezni?

Bocsi,de lány vagyok első autóm és első szereltetésem.:)

2015. nov. 16. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Már első olajcsere előtt sikerült olyannyira rommá törni, hogy egy hónap rendberakni?:O A szponzor biztos büszke rád;)

Egyébként nyugodtan hívd fel. Mi baja volt ami egy hónapba került? Szerintem vigyél magaddal egy hozzáértőt, mert könnyen lehet, hogy le akarna húzni

2015. nov. 16. 11:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Haha..

Az alvázat és a sárvédőt,mert rozsdás volt és jönn a műszaki..addig rendben kéne lennie.

Mondtam,hogy ráér,de azt nem úgy értettem,hogy 1 hónap..

Most meg nem merem hívni,mert azt mondta majd ő hív..viszont kívàncsi vagyok,hogy mivan már....

2015. nov. 16. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Autószerelőnek, villamosságisnak, karosszériásnak soha nem hagyunk úgy ott autót hogy "ráér". Nem, nem ér rá, kell az autó, csinálja meg minél előbb. Na mindegy, eső után köpönyeg, hívogassad akkor most már, mert azért mondta hogy ő hív hogy lerázzon. Nem fog örülni neki, de ez van, ha "zaklatod" akkor hátha megunja és megcsinálja az autódat.
2015. nov. 16. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg egy férfi ismerősödet,hogy kicsit erélyesebben hívja fel mivan a kocsival,mert ehhez is pofa kell hogy 1 hónapig szötymögjön vele.
2015. nov. 16. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is újítattam fel már autót, és egy idő után már óránként ba**ogattam, hogy dolgozzon már, és mikor kikapcsolta a telefont, képes voltam elmenni nála minden nap és ha volt időm ott álltam mellette. Na ettől kezdve egy héten belül kész is lett a teljes autó, másképp még ma is ott lenne az autó...
2015. nov. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!