"Kicsinek" érzem jelenlegi motorom. Mi lehetne a következő lépcső?
15 éves vagyok 174 cm magas és 64 kg. Jelenleg egy Rieju RR 50 Sport Editionom van de kicsinek érzem a teljesítményét. Milyen motor lehet a következő?
A válaszokat előre is köszönöm
250-es állat...? Jó, van, amelyik kicsit kihegyezettebb, de 250 ccm azért elég pici :D
Nem csodálom, kérdező, hogy kevesled az 50-est, én 250-nel kezdtem s hát az enyém még kezdőként is érezhetően gyenge bizonyos szitukban. Ezt alapul véve jelentősebb ugrást a Te korodban sajna nem tudsz meglépni... Bár nem értek az 50-esekhez, lehet, hogy mondanak valami jót, ami valamit azért javít, de én szkeptikus vagyok.
Az 1-essel ellentétben nem javaslom a tuningolást,mert a Rieju = made in china ....ezt elkezded piszkálni,garantálta kikönyököl majd valami a blokk oldalán!
Ezt a 130-at simsonnal meg ....hát nem kicsit érzem erős túlzásnak!
Miért hiszi azt mindenki hogy made in China?
Amikor a váz és a blokk tök ugyan az mint a Yamha DT-ben...
Elég csak ránézni... és nem a kínai AM6 van benne, és az alkatrészek is neves gyártóké: Fék: AJP, telók: Paioli...
Utolso elotti:
Szerintem meg vagy direkt akarsz feszültséget kelteni, ahogy itt sokan, vagy annyit tudsz a Simsonról hogy régi és ötvenes.
90 köbcenti, 6 felömlő, ehhez tervezett kipufogórendszer, új váltó, és már megvan a 110 körüli tempó minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!