Melyik jobb 450 Forintos benzin és üres utak, vagy 330-as és teli utak?
Figyelt kérdés
Mióta olcsó az üzemanyag, nagy lett a forgalom. Én meg nem szeretek a sok köcsöggel taknyolni az utakon. Inkább fizetnék többet. Ti, hogy vagytok?2015. nov. 2. 15:20
2/9 anonim válasza:
Én jól vagyok,köszi!És ilyen köc sögből mint te kéne vagy kettő,de sajnos több millióan vagytok!!
3/9 anonim válasza:
nem kell a városban autózni, ott a tömegközlekedés, ilyen k**va egyszerű...
én vidéki vagyok és vidéken is dolgozom 2 faluval arrébb, 0 forgalom, úgyhogy én örülök a 330 forintnak, de minél olcsóbb annál jobb...
4/9 dirtboy válasza:
tanuld meg a kreszt és akkor nem fogsz félni sok autó közt vezetni.
6/9 anonim válasza:
elég drága benyával jársz, mert most tankoltam budaörsi osankútnál, a 95-ös 309 forint/liter...a közelben is van egy kút 315/lit..
egyébként jól vagyok, köszönöm kérdésed.
7/9 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni,téged igencsak átbsztak testvérem...Xddd
8/9 Koplárovics Béci válasza:
"Mióta olcsó az üzemanyag, nagy lett a forgalom. Én meg nem szeretek a sok köcsöggel taknyolni az utakon. Inkább fizetnék többet. Ti, hogy vagytok?"
A köcsögöknek mindegy mennyibe kerül a benzin, mint látjuk...
9/9 anonim válasza:
Hááát lehet én járok rossz felé, de abszolút nem vettem észre, hogy több autó lenne az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!