Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefagyhat a kézifék?

Lefagyhat a kézifék?

Figyelt kérdés
Van,ahol azt olvasom,hogy télen befagyhat a kézifék,van ahol azt,hogy nem,valahol azt,hogy az újabb autóknál már úgy van kialakítva,hogy nem fagyhat be. Most akkor a 2003-as Mondeomnak a kéziféke befagyhat,és elég a sebességben hagyás,vagy nyugodtan behúzhatom,nem fog befagyni?
2015. nov. 2. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
igen, nekem a garázsban is fagyott már be. az úton mentem és nem forgott a kerék.
2015. nov. 2. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Naeda teljesen butaságokat írsz...a kézifék pedig képes befagyni pillanatok alatt is...télen ne használd...egyébként én szinte soha nem használok kézit,feleslegesnek tartom...
2015. nov. 2. 15:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Na cbrea,akkor te is mindjárt nullára leszel pontozva.....
2015. nov. 2. 15:26
 14/19 anonim ***** válasza:

nemtom melyik retardáltak pontozták nullára őket, de dobfék simán befagy... szomszédunkhoz jöttek hétvégére rokonok, 2 napot állt a kocsi az utcán, közbe esett elég szép mennyiségű ónos eső, aztán hajnalban -10 körül volt a hőmérséklet, és nappal se ment -2-3 fölé, másnap délelőtt nem bírtak elindulni, mert a hátsó kerekek meg se mozdultak, az első meg hiába pörgött, nem mozdult sehova a kocsi, gázégővel melegítettük a fékdobot, hogy kiolvadjon és el tudjanak indulni, tudom, hogy így volt, mivel az én gázégőmmel melegítettük...

aki szerint nem tud befagyni a dobfék, az hülye

tárcsáról nem tudok mit mondani, azzal még nem volt dolgom, mondjuk egy C63 AMG-nek nem biztos, hogy gondot okozna egy befagyott hátsófék, mert simán összetöri a jeget, de az átlag autó nem tudja leküzdeni

2015. nov. 2. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:

"Lefagyhat a kézifék?"

Lefagyhat a számítógéped,és hajnalban az úttest is..

A kézifék pedig bárhol bármikor befagyhat,elég hozzá 3 perc is ha előtte latyakba mentél.

2015. nov. 2. 16:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként leg gyakrabban amikor befagy a kézifék,a bowden a ludas...annak meg nemsok kell...a lepontozás meg a leg kevésbé sem zavar :D
2015. nov. 2. 18:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Steinberg én még soha nem adtam senkinek se zöld se piros pontot,nem kell itt mutogatni
2015. nov. 2. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Hidd el,hogy nem érint meg a pontozás.......csak leírtam az észrevételeim!
2015. nov. 2. 19:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát akkor minek mondod?
2015. nov. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!