Simson Schwalbe turbóhűtéses blokknak mi lehet a problémája?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam beindítani, nagyon sokadik rúgásra beindult. Nincs alapjárat, ha húzom neki egy kicsit, akkor valameddig felpörög, ha jobban ráhúzom, akkor lehörög. Egy pillanat alatt füstbe borította a pincét és köze sincs a keverék szagához. Karbi nagyjából be van állítva, szikra akkora, hogy akárkit agyonvágna. Főtengely szimeringre gyanakszunk erősen. Valaki tud mondani valami használhatót? :)2015. okt. 31. 19:23
1/5 anonim válasza:
Ha sokat áll a benzin benne, akkor kicsapódik valami adalák belőle a karbiban. (valami kegyetlen büdös)
Szét kell szedni, és mindent kipucolni, fúvókákat kicsavarni, járatokat kompresszorral kimosni, tankot is leereszteni kimosni.
Nekem ilyenkor még nem sikerült sosem beindítani, neked szerencséd volt.
2/5 anonim válasza:
Főtengely szimering az lehet, de azt tudod ugye hogy annak a cseréjéhez szét kell húzni a blokkot. Ha eszi a váltóolajat az bizony rettenetes (szagú) füstöléssel jár és a gyertya is tocsog az olajban. Így használni nem lehet, meg kell csinálni mindenképpen.
3/5 A kérdező kommentje:
Az állott benzint én kizárnám, mert most raktam rá a karbit teljesen kipucolva, és egy kis benzint engedtem a napi használatban lévő simsonomból, meg tudjam nézni, hogy mit csinál egyátalán. A gyertyán állt valami, de azt nem néztem, hogy olaj, vagy keverék, csak megtöröltem. Tudom, hogy ahoz szét kell húzni a blokkot, csak gondoltam előtte rákérdezek, nehogy feleslegesen kapjuk szét, mert nem akartam hozzányúlni, amíg nem muszáj. :)
2015. nov. 1. 09:07
4/5 anonim válasza:
Szagold meg a gyertyát, ha benzinre nem hasonlító szaga van akkor jöhet a blokkszéthúzás, aztán 15-20 évig nincs vele gond.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendebn. Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 1. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!