Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson Schwalbe turbóhűtéses...

Simson Schwalbe turbóhűtéses blokknak mi lehet a problémája?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam beindítani, nagyon sokadik rúgásra beindult. Nincs alapjárat, ha húzom neki egy kicsit, akkor valameddig felpörög, ha jobban ráhúzom, akkor lehörög. Egy pillanat alatt füstbe borította a pincét és köze sincs a keverék szagához. Karbi nagyjából be van állítva, szikra akkora, hogy akárkit agyonvágna. Főtengely szimeringre gyanakszunk erősen. Valaki tud mondani valami használhatót? :)

2015. okt. 31. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha sokat áll a benzin benne, akkor kicsapódik valami adalák belőle a karbiban. (valami kegyetlen büdös)

Szét kell szedni, és mindent kipucolni, fúvókákat kicsavarni, járatokat kompresszorral kimosni, tankot is leereszteni kimosni.

Nekem ilyenkor még nem sikerült sosem beindítani, neked szerencséd volt.

2015. okt. 31. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Főtengely szimering az lehet, de azt tudod ugye hogy annak a cseréjéhez szét kell húzni a blokkot. Ha eszi a váltóolajat az bizony rettenetes (szagú) füstöléssel jár és a gyertya is tocsog az olajban. Így használni nem lehet, meg kell csinálni mindenképpen.
2015. okt. 31. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Az állott benzint én kizárnám, mert most raktam rá a karbit teljesen kipucolva, és egy kis benzint engedtem a napi használatban lévő simsonomból, meg tudjam nézni, hogy mit csinál egyátalán. A gyertyán állt valami, de azt nem néztem, hogy olaj, vagy keverék, csak megtöröltem. Tudom, hogy ahoz szét kell húzni a blokkot, csak gondoltam előtte rákérdezek, nehogy feleslegesen kapjuk szét, mert nem akartam hozzányúlni, amíg nem muszáj. :)
2015. nov. 1. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szagold meg a gyertyát, ha benzinre nem hasonlító szaga van akkor jöhet a blokkszéthúzás, aztán 15-20 évig nincs vele gond.
2015. nov. 1. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendebn. Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!