Az Audi A3 egy kisméretű autó, a Passat egy nagy dög. Mivel a nagy autókat szeretem, így Passat lenne, viszont jobban ragaszkodok az Audihoz. Úgyhogy a kettő között van a megoldás, mondjuk egy Audi A4 (az A6 túl drága, bár nekem az van most).
2015. okt. 31. 13:49
2/12 anonim válasza:
"Úgy válaszoljatok,mintha magatoknak vennétek" - egyiket sem
2015. okt. 31. 13:56
3/12 anonim válasza:
Há' én azér' csak a passzátot venném, mer' az mégiscsak nagyobb és jobban lássa a szomszéd, hogy azér' van mit a tejbe aprítani.
2015. okt. 31. 13:56
4/12 anonim válasza:
egyiket sem.
2015. okt. 31. 14:13
5/12 anonim válasza:
a3 kicsi, b6 passat nem túl jól sikerült, hogy finoman fogalmazzak, ezért köztes megoldás egy a4-es Audi, a legjobb.
2015. okt. 31. 15:11
6/12 anonim válasza:
Egy agyonhasznált audit semmiképp sem vennék, én maradnék a VW-nél. Amúgy is minden tekintetben jobb mint ez az audi, ráadásul nem nevettetném ki magamat az utcán egy használt audival.
2015. okt. 31. 17:40
7/12 anonim válasza:
#6, mert ha veszel egyet újan, az 2 nap múlva nem használt lesz? Ha 10 éve vettél egyet újan, az használt? Ha te ránézésből megmondod, hogy az első gazdás vagy nem, akkor ügyes vagy.
2015. okt. 31. 18:29
8/12 anonim válasza:
6.
miért te az utcának akarsz megfelelni?
mindenki azt vesz, ami bejön neki, nem másnak. ha nekem a sangjong tetszene biztos nem érdekelne ki mit gondol róla, persze azt mindenki tudja, hogy csúnya, egy Audi viszont sokkal minőségebbi autó egy közönséges Vw-től, főleg a b6-tól.
2015. okt. 31. 19:51
9/12 anonim válasza:
A használt prémiumot is csak azért gondolják sokat cikinek ,mert behordják a lelakott, rozsdás osztrák, német legolcsóbb lomot.
BMW e90 is már 10 éves, lehet kapni 1,8 millióért 2006-osat meg lehet 3m-ért is, és az autó kívülről még mindig ugyanaz a kasztni laikusnak, ez a nem mindegy, hogy magyar, felszerelt, vagy osztrák, rozsdás, lelakott, mert az tényleg ciki.
2015. okt. 31. 19:54
10/12 anonim válasza:
Vw jó autó, csak túl proli, mint egy suzuki.
De ha elkezdem neked sorolni, hogy passat b6-ba elektromos kormányoszlop javítás 300 ezer forint, elektromos kézifék javítás sem olcsó, mindjárt kedvet kapsz egy egyszerűbb felépítésű a3/a4-hez.
Sajnos már az új a6-ba is ezek az elektromos szarok vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!