Mennyit érhet egy ilyen VW Passat?
Kisteher gépkocsit kell vennem, hitelt nem szeretnék felvenni rá, ezért adnám el.
1998-as évjárat, B5 Passat, 1.8 szívó benzin 125 LE.
Extrák: ABS, 4 el. ablak, ülésfűtés elöl, 4 légzsák, cd, alufelni, gerinctámasz, ülésmagasságállítás.
Állapota: kívülről nincs sem horpadás, sem festékleverődés, sem rozsda. Igazából kívülről felülmúlja az átlagot. A motorháztető szélén (nem látszik kívülről) egy fél centis rozsdafolt.
Belül: kormányra ráférne egy bőrözés, váltó tökéletesen néz ki, az ajtókon a kárpit nem lóg, normális. Elöl egy helyen cigi égetés nyoma, hátul pedig két helyen (első németországi tulaj cigizett). Csomagtérborítás felhólyagzott. Összességében nincs rossz bőrben.
Műszaki: motorja jó, erős, szépen viszi a kasznit, nem eszi az olajat. A fékpofát most cseréltem, olajat 3 hónapja cseréltem. Km: 300.000
Hibák: motorháztető teleszkóp elengedett (sztem ezt eladás előtt cserélem), benzinpumpa elengedi a benzint ha több órát áll az autó (reggeli indításnál kétszer rá kell adni a gyújtást, aztán pöccre indul, de sztem ezt is megérné előtte orvosolni), vezetői ülésben az ülésfűtés megmakacsolta magát, illetve újabban a bal hátsó ajtó külön életet él a centrálzártól. Nemsokára a lengéscsillapító is cserés lesz, még idén bírja. Gumik jók.
Azért a kérdés, mert az olcsóbbak, amiket néztem neten és személyesen is, pusztulatok, a szépekkel meg irreálisan elszállnak ár terén a kereskedők, tulajok (aztán nem csoda, hogy hónapokig árulgatják). Akinek van ilyen, vagy látott mostanában hasonlót, kérem segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!