Wolksvagen passat 1.8T-motorral milyen?
Figyelt kérdés
Szeretnek egy passatot venni de nemtudom hogy az 1.8T motor milyen..megbizhato?2015. okt. 10. 14:11
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi..Volkswagen..hulyevagyok..:D
2015. okt. 10. 14:17
2/4 anonim válasza:
Megértettük. Az 1.9pd legyorsúlja. Haveromnak van 120-után elmegy, de addig esélytelen. Nekem 1.9pdtdi tiptronic van. Övé b5 enyém b5.5. Rég megvan neki és nem panaszkodik. Megbízható.
3/4 anonim válasza:
Hát a jó kis 1.8T nagyon megbízható. Főleg ahhoz képest, hogy akkoriban nem voltak elterjedve a turbó-benzinesek. Legtöbb meg van chippelve 150 lóerőről 180-190-re, azok azért már nagyon mennek. Egyébként az igaz, hogy 100 felett nagyobbat lép a dízel, de 100ig a benzines jobban megy. Nekem volt rövid ideig VW-m 1.8T-vel, én nagyon szerettem, és a fogyasztás is 10 alatt volt hosszabb úton.
4/4 anonim válasza:
Újkorában jók voltak ezek, de ne felejtsük el hogy senki se szöttyögésre használja ezzel a motorral és ha kicsit is elhanyagolják akkor máris jegyet váltottál a szopórollerre.
Át kell nézetni, nézni nagyon és akkor talán nem ér nagy meglepetés.
Anno én is nézegettem ezeket, de akkoriban nem volt épkézláb darab ráadásul jelentősen túl voltak árazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!