Volkswagen passatot milyen motorral szabad venni es milyennel nem?
Nekem is 1.8 szívó van, és azt kell mondjam ezzel nagyon harmonikus az autó. Van a családban egy 1.6 benzin/gázos B5-ünk és egy 1.9 PD TDI is. Az 1.6 inkább városba való, oda tökéletesen elég, az 1.9-es meg pályázni, Ausztria, stb. Az 1.8 5V az mindenre jó, olyan mint egy Jolly Joker, mindenben jó, de van mindenben erősebb megfelelője. Ez ilyen vegyes használatra való, ha városba és pályán is használnád. Én ezt használom, igaz most lehet el kellesz adnom, mert máskülönben nincs pénzem Merci Vito-ra és azt kellene vennem.
Leírom neked a típushibákat is:
Ülésfűtés (ha van) söfőr oldalon hamar megadja magát (nekünk 2-be van, mindkettőben megadta magát, az anyósoldalé viszont tökéletes), a centrálzár egyszer csak egyik ajtónál feladja (mindhárom autónknál ez van, és mind másim ajtónál :D), az ablaktörlő szeret idővel eltörni a sofőr oldalon (otthon javítható, nem drága, de 2-3 órás munka lesz).
Nagyjából ennyit fedeztem fel, amúgy ezek olcsón javíthatók. Jó autók ezek.
Az 1.6-ba 180000km van, ennek belseje nagyon jó (a váltószoknyán kívül), viszont mivel piros színűekkel szokott még egy típushiba lenni, a festék felpattogzott pár helyen.
Az 1.9 PD TDi 450000 km-nél tart, pd rendszerrel gond még nem igazán volt, jól bírja.
1.8 - az enyém 290 ezernél jár, pont a minap írtam ki egy kérdést, itt megtalálod, milyennek kell egy korrekt autónak lennie (állapotilag): http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__726..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!