Az Audi jobb mint a Mercedes?
" Nem értem ez mire jó"
Az autogyartas uzleti tevekenyseg, aminek a celja a profittermeles. Profitot meg ugy lehet hosszu tavon elerni ha novekedes van, azaz egyre nagyobb darabszamok. Roviden ennyi.
Kicsit olyan vitakeltő kérdés nem?
Komolyan kismillió szempontból lehetne nézegetni, számszerűen összehasonlítani, de így hopsz a 3-ból melyik a jobb, sehogy.
Ebben a cikkben van egy ilyen mondat, és ezt tényleg olyan ember mondta, aki ért is hozzá, és nem csak messziről látott ilyen autót:
" Úgy vettem észre, hogy jelenleg a magas minőségi standardokhoz jóformán csak az Audi és a Lexus ragaszkodik. A Mercedes már egyre gyakrabban használ műbőrt – bár illik hozzátenni, jelentős plusz pénzért lehet náluk is kérni valódi bőrt –, a BMW külön fejezet, hiszen én imádom a márkát , de ott jelentős hanyatlás figyelhető meg."
Ezért is csodálkozom, hogy sokan nem akarják elismerni, hogy az Audi is igazi prémium márka, és van olyan szinten mint a másik kettő német, sőt. Ja és a Lexus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!