Az Audi jobb mint a Mercedes?
Az én szememben az Audi a legjobb. Másnak a Merci. Harmadiknak a BMW.
De hogy obiektíven nézzük a dolgokat: a legtöbb autós újságíró agyondicséri az Audit, hogy ergonómiája, anyaghasználata szinte tökéletes, és hogy ebben előrébb van a BMW-nél. Illetve az új Audiknak már nincs meg a régi betegségük, vagyis hogy orrnehezek.
Ez erosen egyeni beallitottsag es izles kerdese. Ha nekem a Mercedes tetszik, akkor soha az eletben nem fogod bebizonyitani hogy az Audi jobb.
Egyebkent a BMW a legnyagyobb premiumgyarto eladott darabszam alapjan (BMW+Mini+RR) aztan jon a Mercedes, aztan meg az Audi. De ez csak eladasi statisztika.
Szerintem a Volvo jobb! :D XD
Meg amúgy túróstészta és gulyásleves... Sokmindentől függ. Nagyon sokmindentől!!! Én pl nem vagyok BMW-s. Inkább Merci. Audi közepes nekem. Attól is függ mi van benne. Nagyban függ! Nekem a Volvo...
"Egyebkent a BMW a legnyagyobb premiumgyarto eladott darabszam alapjan (BMW+Mini+RR) aztan jon a Mercedes, aztan meg az Audi. De ez csak eladasi statisztika."
Szerintem elég szomorú, hogy a prémiumgyártók erre mentek rá, hogy minél többet adjanak el. Nem értem ez mire jó, hogy tucatautó legyen már az új BMW is, ettől aztán nem lesz különleges autó, hanem éppen ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!