Jogosítvány szerzés Angliában? Ezzel kapcsolatba minden érdekel.
Minden érdekelne ezzel kapcsolatba. Mennyibe kerül? Mennyi a korhatár? Nehéz?
A kérdéseket online is meg lehet oldani? Mennyire kell az angol tudás? És minden hasonló.
Előre is, köszi :)
50 font az ideiglenes jogosítvány amit ki kell váltani. Itt még nem elvárás a kreszvizsga.
Ideiglenes jogsival már tanulhatsz vezetni vagy hivatásos oktatóval vagy olyan sofőrrel akinek min. 3 éve van jogsija és elmúlt 25 éves. Ha magánsofőrrel tanulsz akkor kell X. óra az oktatóval, mert ő bólint rá, hogy mehetsz-e vizsgázni.
A kreszt online tanulhatod, de a kresz vizsgára időpontot kell kérni, és el kell menni vizsgázni. A kresz vizsga 2 részből áll.
50 kérdésre kell válaszolni. Ha sikerül, akkor jön a videó vizsga ami szintén monitoron keresztül zajlik. Az eredményt egyből tudni fogod.
Ha sikerült a kresz és az oktató szerint mehetsz vezetői vizsgára, kérni kell időpontot is rá. A vezetési vizsga 3 részből áll. Válaszolni kell elméleti kérdésekre amit a vizsgabiztos tesz fel az autóval kapcsolatban. Majd vezetni kell, a végén tudni kell parkolni, tolatni (ha ismered az angliai utcákat akkor tudod, hogy igencsak szűk utcákról van szó)
A jogsi ára nagyjából 700-1000 font között mozog. Az ár nagyságát az oktatóval eltöltött óraszám, és a sikertelen vizsgáktól is függ.
Angolul nem árt tudni mert a kérdések angolul vannak, és angolul kell válaszolni rá.
Egészségügyi vizsga nincs.
Köszi a választ :)
De 700-1000 font?? Kevesebbet hallottam. Ha ilyen drága akkor inkább leteszem otthon és meg van oldva...
Nem kevesebb. Mi benne voltunk / és vagyunk, ezért tudom az árakat. De mint írtam az ár nagysága tőled is függ. Mennyi vezetési óra kell, hányszor nem sikerül a vizsga stb..
Otthon jelentősen olcsóbb. Csak hát ha valaki kint él, sokkal lassabban szerzi meg az ember a jogsit mert ugye 2-3 hónapot az ember nem tud otthon lenni egyhuzamban (már ha dolgozik)
De amúgy ezt az 1000 fontot egyböl ki kell fizetni, vagy részletekbe kérik?
Csak úgy kíváncsiságból kérdem. Szerintem úgy is otthon vizsgázok inkább.
Úgy kell fizetni mint otthon.
Amikor mész elméleti vizsgára akkor előre ki kell fizetni a vizsgadíjat. Ha ez megvan, mehetsz vizsgázni. Ha mész az oktatóval vezetni, akkor előre kifizeted a megbeszélt óradíjat. Ha kell még vezetési óra akkor fizetsz. Ha kapsz időpontot a vezetési vizsgára akkor előre ki kell fizetned.
Otthon is így megy...Mindig az aktuális dolgot fizeted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!