Hogy zajlik egy motor jogosítvány szerzés?
Sziasztok. Meg van a B kategóriás jogosítványom, de szeretném letenni motorra is, de nem tiszta ez a dolog.
125ccm-es motor lenne a kiszemelt amit vezetnék. Milyen vizsgát kell tegyek ehez, milyen lehetőségek vannak, mert hallottam már sokmindent. mennyi idő letenni ezta vizsgát, úgy ha nem vezettem még motort? Mennyibe kerülne maximálisan? Köszi!
No hát egy csónakban evezünk, én is sok mindent hallottam, most végre sikerült bekérdeznem az autóssuliba ahol a B-t szereztem.
Kell 3 óra elméleti, ebből vizsga, 1 óra rutin és 1 óra forgalmi amiből csak forgalmi vizsga van. 29800-at számoltam, viszont mondták, hogy nem árt 3-4 órát venni vezetésből, hogy a rutint megtanuld, mert 1 óra nem igazán kevés. Inkább veszek még 4 órát, mert ugyanannyiba kerül mint egy új vizsga... Nem szeretném elrontani a szériámat, szeretnék itt is mindent elsőre :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!