Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Cliot vegyem meg?!

Melyik Cliot vegyem meg?!

Figyelt kérdés

Van két Renault Clio személyautó közel egy árban. Az egyik 1999 évjárat és 1.6-os, a másik 2001-es (újabb kaszni) 1.2 es 16 szelepes... Igazából nem nagyon tudom melyiket válasszam, mert az utóbbi újabb, de viszont csak 1.2-es és félek h az gyenge lenne!

Szerintetek nagy különbség van egy 1.2-es 16v meg egy sima 1.6 között?!

2010. márc. 16. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Egyiket se, mert beáznak, elektronikai hulladékok és megbízhatatlanok.

De ha nem bírlak eltántorítai, akkor már az 1.6

2010. márc. 16. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
a 16v csak annyit jelent hogy hengerenként4 tehát 16 szelepes, az 1.6os is az, tehát technikai különbség nincs. az 1.6os nyilván erősebb, ha dinamikusan vezetsz érdemesebb azt venni (én azt venném). a 2001es clio kasztnija ugyanaz csak közben kapott egy modellfrissítést (faceliftet) , szóval nagyjából ugyanaz. futott kilométerek számáról írnál valamit?
2010. márc. 16. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:

1.2es lehet kissebb,de fogyasztásban,biztositásban és késöbbi eladásban is jobb választás.

én biztos ezt venném!

attol is függ,hogy hol használod,városban elég az 1.2es is,az a 400ccm inkább elözésnél jön elö máshol sehol,mindenhova elég az az 1.2es motor...

2010. márc. 16. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Renault-ban szerintem teljesen mindegy melyiket veszed mert közel-hasonló ennek a 2 motornak a menetteljesítménye! Nagy száguldást ne várj tőle, viszont ha városba szeretnéd használni javaslom az 1,2-st már csak az átírás költsége miatt is! Kinézetre ha már egy árban vannak akkor ésszerű az újabbat választani!

Te döntésed!

2010. márc. 16. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
viszont ha kitéved az autópályára és kamiont előzne akkor magában elszid mindenkit mindennek
2010. márc. 16. 19:49
 6/10 omadjoe ***** válasza:
szerintem egyiket sem. tul sok renault-t láttam megdögölve az utak mentén. vmilyen japán,olasz, német autot válassz. de a te döntésed.
2010. márc. 16. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
egyiket se. tapasztalat. német vagy japán gépet keress.
2010. márc. 16. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem van egy 2001-es új kasznis cliom 3 ajtós 1.2 75 lóerős és nagoyn jól megy.Anyám 1.2 65 lovas fiat pandája után meg pláne.:D

Nos a beázás az igaz,enyém is beázott de a legtöbb clionál egy helyen ázik a motortér felől,szoval hamar tudjátok orvosolni a problémát.

Nos én naphosszat a budapesti dugóban araszolok,ha meg kijutok onnan azért nyomogatom neki,igy a fogyasztásom 7.6

Mindenképpen az ujat vedd meg,az 1.6os lehet hog ymég lasabb is lesz.

Az én cliommal miota nálam van nem volt gond,maximum ilyen minimális.Tehát nem költöttünk rá sokat.Szerintem érdemes megvenni,mivel olcsó és szép külsejű auto

2010. márc. 17. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:

1.2!

ismerve a magyarországi utak állapotát, úgyse nagyon száguldozhatsz...

2010. márc. 17. 15:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Sokat segített;)

2010. márc. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!