Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót vegyem meg? Az...

Melyik autót vegyem meg? Az az autó kéne amelyik több ideg fogja bírni kíméletesen?

Figyelt kérdés

1:Volkswagen golf-2009- 2.0 tdi , 81 kw,30 000 km ,Alumíniumtárcsák, Immobilizer, Fedélzeti számítógép, Tolatószenzor, Ütemmérő (ACC), Füstüveg, Fűtött tükrök, Fényérzékelő

2:Volkswagen Jetta sportline-2006- 1.9 Tdi ,77 kw ,55 000 km, ,lumíniumtárcsák, Ködlámpa, Immobilizer, Fedélzeti számítógép, Navigációs rendszer, Tolatószenzor, Ütemmérő (ACC), Bőrkárpitos belsőtér, Füstüveg, Fűtött ülések, Fűtött tükrök, Téli és nyári gumik

2011. aug. 27. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

amelyikbe klíma is van.

/▌\

/ \

2011. aug. 27. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
mind a kettőbeen van
2011. aug. 27. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
én mindenképp a fiatalabbat venném
2011. aug. 27. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
dízelböl ne vegyél volkswagent, ezekben a tipusokban úgy tudom hogy teflonnal van bevonva a motor, és 150-200e km után kuka... nekünk speciel 1.6 benzines 2007 jetta van, TSI ben jobb lenne, de így is mi óvatosan eljárunk 7 literrel városban, csak ajánlani tudom
2011. aug. 27. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!