Elmulasztottam az átírást, büntetnek?
Sziasztok,
Vettem egy kocsit magán személytől. Átnézézetés szerelővel,eredet vizsga megvolt és màra terveztem az okmányirodát,ahol viszont nem tudták átírni,mert kiderűlt volt a hitel a kocsin amit az előző tulaj már kifizetett,csak nem töröltett. Most az eredeti tulaj bankja fogja elküldeni a szükséges dokumentumokat az okmànyirodànak#de ìgy kicsúszok a 15 napbòl.
Köszönöm előre is a segìtséget
Okmányirodában kellett volna, vagy kellene ezt a problémát előadni, az ügyintézőről függ, tud-e valamit tenni.
Elvileg te eleget tettél a kötelezettségednek, csak az autó a tartozás miatt nem átíratható, de erről érdemben csak az okmányirodában tudnak nyilatkozni, tanácsot adni.
igen, új, tehermentes adásvételit kell írni...nullás banki igazolással a kezedben.
nem kell feleslegesen megszólalni az ablaknál, csak ha belenget valamit az ügyintéző...hallgatni arany...
ráérsz mentegetőzni az igazolással a kezedben...pláne ha új adásvételivel mész, akkor hótiszta vagy...
hacsak az eladó nem jelentette be az eladást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!