Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Muszáj választanod! Melyiket...

Muszáj választanod! Melyiket és miért? (Luxusautó elméleti kérdés)

Figyelt kérdés

Bmw x6 M vagy audi r8 4.2?

Tegyük fel, hogy a jelen 2 autó közül csak 1-et választhatsz, mellé nem lehet más autód!

Melyiket választanád és miért?

Ezzel kell járnod minden nap, kivétel nélkül!

(Én az r8-at, mert fiatal vagyok, főleg egyedül utazom, illetve szeretem az egyéni dolgokat. R8-ból kevesebb van, mint x6-ból)

2015. okt. 14. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom a fenntartást nem kell figyelembe venni és az évjárat/állapot ugyan az.

Én az x6-ot választanám, mert menetteljesítményre ugyan az nagyjából, de 4 személy is utazhat benne és nem akad fenn egy nagyobb padkán. (Bár nem tudom mennyire alacsony az r8)

2015. okt. 14. 00:49
 2/8 anonim válasza:
0%
Range Rover👑
2015. okt. 14. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok olyan fiatal, szóval nekem inkább az X6M. Nekem a kényelem már fontosabb mint a kinézet. Nem is kéne feltétlenül M-es változat, elég lenne egy "kis" benzines (35i ?) motorral.
2015. okt. 14. 05:56
 4/8 TheCruve ***** válasza:
R8
2015. okt. 14. 06:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Észzerűség miatt az X6-ot. Ezt sok mindenre lehetne használni, elmenni hosszú útra, ha mondjuk hurcolni kell valami azt is megoldja, stb stb, szóval a használati értéke nagyobb.

Amúgy egyiket sem választanám, az X6 (az én ízlésem szerint) gusztustalan egy autó, az R8 fajta autók meg egyáltalán nem hoznak lázba.

2015. okt. 14. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az R8 kéne, de azt nem lehet mindennap nyúzni. Úgyhogy kompromisszumként én is az X6 M-et választanám.
2015. okt. 14. 14:48
 7/8 anonim válasza:
R8
2015. okt. 16. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
X6 több okból is: nagy hely van benne, nem kapar össze vissza, minden eseményhez jó pl nyaralás vagy szinházba járás, míg egy R8 nem túl jó az egyikhez sem.
2016. júl. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!