Muszáj választanod! Melyiket és miért? (Luxusautó elméleti kérdés)
Bmw x6 M vagy audi r8 4.2?
Tegyük fel, hogy a jelen 2 autó közül csak 1-et választhatsz, mellé nem lehet más autód!
Melyiket választanád és miért?
Ezzel kell járnod minden nap, kivétel nélkül!
(Én az r8-at, mert fiatal vagyok, főleg egyedül utazom, illetve szeretem az egyéni dolgokat. R8-ból kevesebb van, mint x6-ból)
Gondolom a fenntartást nem kell figyelembe venni és az évjárat/állapot ugyan az.
Én az x6-ot választanám, mert menetteljesítményre ugyan az nagyjából, de 4 személy is utazhat benne és nem akad fenn egy nagyobb padkán. (Bár nem tudom mennyire alacsony az r8)
Észzerűség miatt az X6-ot. Ezt sok mindenre lehetne használni, elmenni hosszú útra, ha mondjuk hurcolni kell valami azt is megoldja, stb stb, szóval a használati értéke nagyobb.
Amúgy egyiket sem választanám, az X6 (az én ízlésem szerint) gusztustalan egy autó, az R8 fajta autók meg egyáltalán nem hoznak lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!