Mercedest vagy BMWt vennél inkább?
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 12:24
2/16 anonim válasza:
A fene tudja de inkább Merdzsót ha már választhatnék
3/16 anonim válasza:
Nekem az 1-es BMW a kedvencem, de sosem lesz...
Úgyhogy a Fordra szavazok (az még az elérhető kategória)
4/16 anonim válasza:
Porsche a kedvenc, azonkívül csak a Japánok, de ha választani kellene 2. helyre németet,akkor a Mercedes lenne. BMW-t nem vennék,hogy röhögjenek rajtam,hogy mit akarok sportoskodni egy nem sportautóval, vagy mit akarok elegánskodni egy cseppet sem elegáns autóval. Merci az legalább egy vitathatatlanul elegáns autó. S-es mercik tetszenek legjobban amúgy.
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
BMWt. A Mercedeshez meg nem vagyok eleg oreg. Majd ha 70 fele fogok ballagni, akkor lehet az is tetszeni fog.
7/16 anonim válasza:
Egyiket sem, A Bmw túl hülyegyerekes
A mercedes túl öreges
Én Audi válaszanék az a kettő között van.
8/16 anonim válasza:
Bmw-t a tulajok miatt semmi pénzért nem vennék, már a tádéi-seknél is szánalmasabbak.
A Mercedes gyártja a legelegánsabb autókat, csak műszakilag már nem olyan megbízható mint az általam preferált márkák és emiatt nem vennék.
9/16 anonim válasza:
Mindkettőt. Egy új 330i-t és egy új E250 dízelt elfogadnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!