Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennél 4 turbós bmw-t?

Vennél 4 turbós bmw-t?

Figyelt kérdés

[link]

400 Le

800 Nm

8 literes fogyasztás

2015. júl. 31. 17:36
1 2
 1/14 szántóvető ***** válasza:
100%
ha lenne 43 millám amennyibe a csúcs dízel kerül akkor nagyon boldog ember lennék és nem szórnám el egy autóra.
2015. júl. 31. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyiért BMW-t ha vehetnék, akkor nem dízellel. De ez az én véleményem, amúgy biztos nem lehet rossz, de szerintem alig fog meglátszani a hétköznapokban a változás.
2015. júl. 31. 17:50
 3/14 dirtboy ***** válasza:
nem kéne, amúgy van aki elhiszi ilyen autónál a 8liters fogyasztást?
2015. júl. 31. 18:14
 4/14 A kérdező kommentje:
mostani 3 turbós 750d-vel is ellehet járni 8 literel, egyedül városba fogaszt 10-et.
2015. júl. 31. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért ne vennék?

Nekem speciel ezek az új BMW-k nem tetszenek, de ettől függetlenül nem biztos hogy rossz irány a sok turbó. Igaz, hogy én is jobban szeretem a nagy köbcentis szivókat, de mivel láthatjuk, hogy ezek lassan nem is léteznek, igy a sok turbó a jó irány. Szerintem a 4-ből egy elromlik, észre sem fog vevődni, mig 1 turbós autónál a turbó halála mozgásképtelenné teszi az autót.

2015. júl. 31. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sokat fogyaszt, akkor nem, szerintem beéri ez 6-7 literrel is.

M5 eszik 10-12-t.

2015. júl. 31. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Sokat ér az ember a 8 literes fogyasztással, amikor ezeket a 4 turbos rohadtul bonyolult cuccokat egy vagyon szervizelni.

Én maradnék a sokkal egyszerűbb benzinesnél, az biztos. Amúgy is benzines motor való ilyen autóba, jó öblös erőteljes hanggal, nem pedig egy traktordízel. Nem is értem ilyen autót miért vesz valaki dízel motorral. Aki ilyen autót vesz, úgyis gazdag.

2015. júl. 31. 20:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért, nem mindegy, hogy a benzinesen van 4 turbó, vagy a dizelen? (biztos benzinesen is lesz nemsokára)
2015. júl. 31. 22:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Mostaniban is van 3 turbo, eddig semmi gondom nem volt vele, pedig közelít a 120.000km bele.

Amit viszont mindig igyekszek betartani: Hideg motorral igyekszek finoman bánni, tartani egy stabil 1800-as 2000-res fordulaton, hogy olajnyomás legyen, és tudjon szépen melegedni, leállításnál pedig ha tehetem egy.két percet mindig hagyom ketyeregni kicsit alapjáraton.

Nem tudom, hogy mennyit használ a dolog, valószínű enélkül sem lenne gond, de ennyi bőven belefér.

Ezek alapján aúgy semmi gondom nincs a 4 turbossal sem.

2015. júl. 31. 23:01
 10/14 anonim ***** válasza:
A ráknak sem kellene 4 turbós dízel.
2015. júl. 31. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!