Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedest vagy BMWt vennél...

Mercedest vagy BMWt vennél inkább?

Figyelt kérdés

2015. szept. 10. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Egyiket sem. BMW-t leginkább a BMW tulajdonosokat folyamatosan szidó szánalmas szÁrkupac szürke kis nincstelen senkik miatt nem vennék. Mercedest pedig az irigyek miatt nem.

Egy Infinitit vennék szívesen, nem hivalkodó, megbízható és különleges, tehát nem olyan, mint a sok közhelyes európai autó. Fogok is pár év múlva, de most van egy középkorú megbízható autóm és jelenleg egy cégbe kell beleraknom elég sok pénzt, hogy a munkatársak akkora fizetést kapjanak, mint nyugaton.

2015. szept. 10. 19:59
 12/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem egy 3-as BMW-m van, a családban van egy hasonló korú C Mercedes is, ha ezt a kettőt összevetem a C Mercedes-t én jobb autónak tartom.

Hál istennek BMW tulajként a "minden BMW-s bunkó paraszt" baromsággal csak itt gyk-n találkozom.

2015. szept. 11. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
bmw-m van és bmw-t is veszek következönek:) nekem bejött:)
2015. szept. 11. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Priust vennék.
2015. szept. 11. 17:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez az a két márka melybőn szívesen kukucskálnék duzzogás nélkül, bármelyik is lenne.
2015. szept. 27. 08:27
 16/16 Jack Alvin válasza:
Mercedes-Benz S63 AMG ;)
2015. okt. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!