Milyen kocsit vennél 250 ezerből? Ami nem Swift
Figyelt kérdés
benzines legyen és ne legyen olyan lomha, hogy egy traktort se merj előzni vele. Daewoo Lanos, Skoda Felicia, Golf 3, astra f, amiket néztem, vagy mi jöhet még szóba?2015. aug. 10. 20:55
1/13 anonim válasza:
Hát kb ezek, bár inkább Golf II, Corsa B, ezekből kapsz jobb állapotút ennyiért.
De őszintén szólva inkább egy komolyabb robogóra szánj ennyit, ne kocsira
2/13 anonim válasza:
Lada, Wartburg, Trabant.... ha már ennyire ellenzed a Swiftet. Lehet még egy rozsdás F Astra.
4/13 anonim válasza:
Én mertem álmodni 2 éve egyet és 200ezer forintal a zsebemben vettem egy A Corsát. Egy percig sem bántam meg, tökéletes tanulóautó. Lehet lepontozni, de semmi baj azzal, ha az első autón van 1-2 horpadás vagy rohadás, úgyis kap az még egy friss jogsistól. Mondom ezt úgy, hogy soha még csak meg sem húztam, de volt elváltásom meg lefullasztásom. Én B Corsát próbálnék meg venni ennyiért.
5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos ennyi a keret most. Első autó lenne, természetesen csodát nem várok ennyi pénzért.
a Golf 3 tetszik a legjobban, de a 60 lóerős motor gondolom nagyon gyenge? Feliciából viszont 2000-es évjáratút is találni ennyiért, az jobban megérné?
2015. aug. 10. 21:27
6/13 anonim válasza:
A Felicia nem rossz választás, de mocsok módon tudnak rohadni, mindenképp alaposan nézd át mielőtt megveszed, hogy ne egy gitthalom legyen!
7/13 A kérdező kommentje:
a corsa B is tetszik, de a legtöbb 45 lóerős, ez országútra is elég?
2015. aug. 10. 21:30
8/13 anonim válasza:
Totalcaron volt egy cikk, hiszed vagy nem Országútra 30 lóerő is elég, ha egyedül vagy, persze miután felvetted a tempot.
Mondjuk kiskocsiba nem pályázok sose, mert veszélyesnek tartom.
Apámnak Feliciája volt, akkor igaz még taxizott, viszont annyi tervezési hibát még autóban nem láttam. Majdnem minden hónapban volt valami.
9/13 anonim válasza:
Ha lenézed a swiftet, akkor inkább járjál biciklivel, neked nem való autó... Űrhajót nem akarsz venni 250.000 Ft-ból? (Divatmajom)
10/13 Petya183 válasza:
Ennyiért eladó az f astram gyönyörű tengerkek sotetitve 1.4si fekete tető másfél év műszaki 2 küszöb csere kell meg kisebb lepattogasok alufelni téli nyári nincs még egy ilyen színű Astra nagyon jól néz ki érdekel? :D sajnos 1 hónap múlva már nem hasznalhatom külföldön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!