Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vennél 250...

Milyen kocsit vennél 250 ezerből? Ami nem Swift

Figyelt kérdés
benzines legyen és ne legyen olyan lomha, hogy egy traktort se merj előzni vele. Daewoo Lanos, Skoda Felicia, Golf 3, astra f, amiket néztem, vagy mi jöhet még szóba?
2015. aug. 10. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csüccs be egy 1.3-as 86 lovas Swiftbe és mondd, hogy lomha... ennyiből találni is értelmes darabot, ráadásul ezek is majdhogynem annyira elnyűhetetlenek mint az 1.0-sok... szóval legjobban ennyiből egy 1.3-assal járnál...
2015. aug. 11. 04:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy 1.2es Corsa B-nk (is) teljesen jó közútra is. Sőt én pályáztam is vele. 110ig teljesen vállalható, felette azért már nem egészséges.
2015. aug. 11. 06:56
 13/13 anonim ***** válasza:

250e ert barmit veszel kolteni kell ra!

Kerdes az havonta mennyit tudsz rakolteni mert akkor akar sel600 is lehet 250bol :)

Ha meg annyit se akkor a swift is csak porosodni fog!

En fele ennyibol vettem torott-hibas 100kw feletti benyas kocsit de minden honapban kozelit a gyari allapothoz.

250bol a Bcorsa is penznyelo lesz. Ha van szerelo, penz, ido, stb. Akkor 250bol barmit vehetsz....

2015. aug. 11. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!